FRF a luat MĂSURI DURE în criza CORONAVIRUS. Anunţ de ultimă oră al preşedintelui Răzvan Burleanu

Publicat: Marţi, 31 Martie 2020 19:55 // Actualizat: Marţi, 31 Martie 2020 19:55 // Sursa: romaniatv.net

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că începând cu luna aprilie toate salariile angajaţilor, inclusiv din zona tehnică, să fie diminuate cu 20 la sută, având în vedere situaţia actuală din fotbalul românesc, cauzată de evoluţia pandemiei COVID-19.

FRF consideră că e important ca în aceste momente să ofere o dovadă de unitate, solidaritate şi înţelegere.

"Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federaţiei Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20 la sută. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc", a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Gică Popescu, revoltat pe deciziile FRF şi LPF. "Sunt total incoştienţi dacă îşi asumă o asemenea nebunie"

Federaţia Română de Fotbal este în contact permanent cu autorităţile naţionale, precum şi cu forurile fotbalistice internaţionale, şi e pregătită să ia în continuare cele mai potrivite decizii în beneficiul fotbalului românesc. Obiectivele rămân aceleaşi: siguranţa şi sănătatea tututor celor implicaţi în fenomenul fotbalistic, sustenabilitatea financiară a cluburilor şi producerea celui mai mic nivel de nedreptate pentru jucători şi cluburile de fotbal, se arată pe site-ul oficial al FRF.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus covid 19 FRF Răzvan Burleanu salarii FRF
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H