FRF are o nouă problemă. Naţionala de tineret a rămas fără antrenor

Cooptarea lui Viorel Moldovan în staff-ul lui Anghel Iordănescu l-a făcut pe acesta să renunţe la postul de antrenor al naţionalei de tineret. Viorel Moldovan fusese numit selecţioner la tineret pe data de 3 iulie.

27 oct. 2014, 18:53
FRF are o nouă problemă. Naţionala de tineret a rămas fără antrenor

Aproape patru luni a durat mandatul lui Viorel Moldovan ca antrenor al reprezentativei de tineret a României, timp în care acesta a condus echipa în cinci partide, trei amicale şi două oficiale.

Moldo-gol a învins Italia, în meci de pregătire, scor 2-1, dar a pierdut ultimul meci în grupa de calificare la Euro 2015, 0-8 în Germania. Luni, Viorel Moldovan şi-a anunţat plecarea de la naţionala de tineret, alăturându-i-se lui Anghel Iordănescu, în calitate de secund pe banca seniorilor.

Citeşte şi Anghel Iordănescu, prima declaraţie ca selecţioner: Putem califica naţionala la EURO 2016

Nu am luat încă o decizie cu antrenorul de la tineret. Nu suntem presați de timp, pe 13 noiembrie avem un meci amical. Sandu Tăbârcă și Constantinovici să-și asume acest meci, sau să numim un antrenor plin. Abia în septembrie anul viitor avem primul meci oficial„, a declarat luni Răzvan Burleanu.

La rândul său, Viorel Moldovan a vorbit și el despre situația creată la tineret: „Aș fi vrut să continui și la echipa de tineret, dar însemna un volum mare de muncă. N-a fost ușor pentru mine să renunț„.