FRF deschide un nou front împotriva Craiovei lui Mititelu. Oltenii, amendaţi cu 90.000 de lei

FC Universitatea Craiova, club aflat în proprietatea lui Adrian Mititelu, a primit sancţiuni cu penalitate sportivă în valoare totală de 90.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii în timpul a trei partide.

03 oct. 2013, 15:25
FRF deschide un nou front împotriva Craiovei lui Mititelu. Oltenii, amendaţi cu 90.000 de lei

Conform site-ului oficial al FRF, FC Universitatea Craiova a fost sancţionată cu 37.500 de lei în urma partidei cu Petrolul Ploieşti (Cupa României), cu 22.500 de lei în urma meciului cu CSU Craiova (Liga a II-a) şi cu 30.000 de lei în urma întâlnirii cu Minerul Motru (liga a II-a).

De asemenea, ca urmare a incidentelor din meciul cu Petrolul, în afara sancţiunii financiare, Comisia de Disciplină a FRF a luat şi măsura interzicerii organizării de două meciuri pe stadionul propriu. În consecinţă, formaţia condusă de Nicolo Napoli va evolua meciurile cu CSM Râmnicu Vâlcea (etapa a VI-a) şi Gloria Bistriţa (etapa a VIII-a) pe un stadion aflat la o distanţă de 60 de kilometri de Drobeta-Turnu Severin.

Referitor la aceste sancţiuni, Marcel Iancu, preşedintele grupării oltene, a afirmat, citat de gsp.ro: „Ce mai vor cei de la FRF de la noi? Nu ne trimit şi în Afganistan?!„.

În timpul partidelor cu Petrolul Ploieşti, CSU Craiova şi Minerul Motru, suporterii formaţiei FC Universitatea Craiova au introdus pe stadion, au aprins şi au aruncat spre spaţiul de joc făclii, artificii şi alte substanţe exlplozive.

Citeşte şi Patronul Universităţii Craiova ameninţă jurnaliştii: „O să vă ia SMURD-ul de la stadion, nenorociţilor”