FRF: Greva foamei a suporterilor rapidişti este îndreptată împotriva cui nu trebuie

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a lansat un apel, sâmbătă, pe site-ul oficial, către suporterii echipei Rapid, cerându-le acestora să înţeleagă adevărata cauză a situaţiei în care se află gruparea giuleşteană şi faptul că greva foamei "este îndreptată împotriva cui nu trebuie".

10 aug. 2013, 08:34
FRF: Greva foamei a suporterilor rapidişti este îndreptată împotriva cui nu trebuie

„Federația Română de Fotbal apreciază și respectă – așa cum a făcut-o întotdeauna – atașamentul suporterilor rapidiști față de propria echipă și față de culorile clubului. Da, este adevărat, Rapid are o istorie îndelungată și frumoasă, o tradiție și un spirit aparte. Numai că, din păcate, de-a lungul părții recente a istoriei, s-au comis destule erori de ordin managerial și strategic, ele fiind, de fapt, cele care au adus Rapidul în situația de azi. Apreciem faptul că fanii de lângă Podul Grant au recurs la această supremă formă de dragoste și de sacrificiu, numai că greva foamei este îndreptată tocmai împotriva cui nu trebuie. Nu Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal au adus Rapidul în această situație dramatică și, evident, nemeritată. Alții sunt principalii vinovați și ei trebuie căutați la cel mai înalt nivel managerial al propriei curți. Și asta, începând de nu prea demult. Acesta este apelul nostru, pe care-l adresăm suporterilor rapidiști, să înțeleagă adevărata cauză a situației, nu să caute vinovați acolo unde nu sunt. Suntem alături de ei, iar Președintele FRF, domnul Mircea Sandu, rămâne aceeași persoană deschisă dialogului sincer și onest, pe care l-a avut și dorește să-l aibă în continuare cu suporterii echipelor românești”, se arată în comunicatul FRF.

Aproximativ 20 de suporteri ai FC Rapid au intrat, miercuri, la ora 18.00, în greva foamei la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu şi spun că nu vor înceta acest protest decât atunci când vor demisiona conducerile FRF şi LPF, vinovate în opinia lor de retrogradarea formaţiei favorite.

Citeşte şi Scandal de CORUPŢIE la vârful fotbalului românesc. DEZVĂLUIRILE care îi CLATINĂ scaunul lui Dragomir