FRF, măsuri INCREDIBILE împotriva arbitrului care a făcut praf meciul Stelei

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că va lua măsuri drastice împotriva lui Istvan Kovacs, cel care a făcut praf meciul ASA Târgu Mureş – Steaua, dezavantajând clar campioana. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că va lua măsuri drastice împotriva lui Istvan Kovacs, cel care a făcut praf meciul ASA Târgu Mureş – Steaua, dezavantajând clar campioana - See more at: http://www.fanatik.ro/burleanu-kovacs-fost-oprit-de-la-delegari-va-sta-etape-bune-330147#sthash.CprlkGny.dpuf

27 oct. 2014, 17:10
FRF, măsuri INCREDIBILE împotriva arbitrului care a făcut praf meciul Stelei

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a reacţionat extrem de dur la adresa arbitrului Istavan Kovacs, care a greşit flagrant împotriva Stelei, în meciul pe care roş-albaştrii l-au jucat duminică seara la Târgu Mureş. Între altele, a anuţat că nu-l va lăsa pe Kovacs la un meci amical al naţionalei Angliei, aşa cum fusese solicitat.

Citeşte şi LPF, reacţie împotriva arbitrului care a FURAT-O pe Steaua: A fost DEZASTRU!

„Domnul Argăseală a propus ca la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv să fie prezenţi membrii CCA şi să prezinte un raport şi proiectul pe termen mediu şi lung în România. Despre prestaţia lui Kovacs pot spune că sunt dezamăgit, am urmărit meciul, nu vreau să emit judecăţi de valoare, dar a fost şi penalty şi cartonaş roşu, lucruri confirmate inclusiv de el într-o discuţie telefonică avută azi.

Sunt dezamăgit de el, la fel este şi preşedintele CCA, Kyros Vassaras. Kovacs era un arbitru de maximă performanţă şi încredere. Am semnat azi că nu sunt de acord să meargă la un amical al selecţionatei Angliei, aşa cum a fost solicitat. Va fi oprit de la delegări, va sta etape bune„, a declarat Răzvan Burleanu.

Citeşte şi Duckadam, criză de nervi în direct: „Nesimţit! Măscărici! Să-şi vadă dracului de treabă!”