FRF şi LPF, refuzate de Ministerul Sănătăţii. De când va fi permis accesul fanilor pe stadioanele din România

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, şi secretarul general al LPF, Justin Ştefan, au ajuns, miercuri, 10 iunie, la Ministerul Sănătăţii. Materialul pregătit de Comisia Medicală a FRF prin care se cerea deschiderea stadioanelor în procent de 10 la sută din capacitate nu i-a convins pe reprezentanţii Guvernului.

10 iun. 2020, 12:58
FRF şi LPF, refuzate de Ministerul Sănătăţii. De când va fi permis accesul fanilor pe stadioanele din România

FRF şi LPF voiau ca din 15 iunie spectatorii să fie lăsaţi pe stadioane într-un procent de 10% din capacitatea fiecărei arene. Răspunsul reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii a fost defavorabil. Fanii nu vor avea acces pe stadioane mai devreme de data de 1 iulie.

Liga 1 se reia pe 12 IUNIE cu ETAPA A 3-A. Când se joacă derby-ul CFR CLUJ – FCSB. Vezi programul şi transmisiile TV

Altfel, Federaţia Română de Fotbal a luat, marţi, două decizii legate de partidele ce urmează să se dispute în finalul sezonului 2019-2020. „Înainte de fiecare meci, se va păstra un moment de reculegere în memoria tuturor românilor decedați în urma pandemiei COVID-19”, se arată pe site-ul oficial al FRF. Mai mult, cluburile ce vor evolua pe teren propriu vor putea utiliza sistemul de sonorizare al stadionului pe durata partidelor fără spectatori.


loading...