FRF va dona Fundaţiei Neşu veniturile din vânzarea ultimelor 3.000 de bilete la amicalul cu Uruguay

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că va dona veniturile realizare din vânzarea ultimelor 3.000 de bilete la meciul amical pe care echipa naţională a României îl va disputa cu reprezentativa Uruguayului, la 29 februarie, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 06:38
FRF va dona Fundaţiei Neşu veniturile din vânzarea ultimelor 3.000 de bilete la amicalul cu Uruguay

„Federaţia Română de Fotbal anunţă pe această cale o iniţiativă legată de vânzarea biletelor de intrare la jocul amical România – Uruguay, programat pe Arena Naţională din Bucureşti în ziua de 29 februarie, de la ora 20.30. Veniturile realizate din vânzarea ultimelor 3.000 de bilete vor fi donate Fundaţiei Mihai Neşu”, menţionează site-ul Federației.

Mihai Neşu, victima unui accident suferit în mai 2011, la un antrenament, în urma căruia corpul său a rămas parţial paralizat, şi-a lansat în 16 ianuarie, la Utrecht, fundaţia ce-i poartă numele, care are ca scop sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi din România pentru a se integra mai uşor în societate.

Fotbalistul s-a accidentat, în data de 10 mai 2011, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală, însă o parte a corpului său a rămas paralizată.