Frici majore pe care le au bărbaţii când se îndrăgostesc

Barbatii sunt de neinteles pentru femei, dar si viceversa. Dragostea este parca cea mai mare temere a masculilor si, odata ce isi dau seama ca se indragostesc, faci cinci pasi inapoi.

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 09:13
Frici majore pe care le au bărbaţii când se îndrăgostesc

Iata de ce se sperie barbatii atunci cand se indragostesc:

1. Teama de a-si pierde libertatea

Pentru barbati, libertatea este foarte importanta. Atunci cand se indragostesc, ei constientizeaza in acelasi timp ca nu vor mai putea face ce vor, nu vor mai putea iesi oricand si intotdeauna vor depinde de cel de langa el. Pentru ei, sacrificarea libertatii este o adevarata groaza.

2. Teama de angajamente

Niciunui barbat nu ii place sa fie constrans de anumite situatii. Angajamentele pentru ei sunt adevarate corvoade. Muncesc si fac totul in ritmul lor, fara sa le fie impus ceva.

Citeşte şi S-a dovedit! Adevărata diferenţă între bărbaţi şi femei, când vine vorba de memorie

Odata ce intra insa intr-o relatie, ei realizeaza ca vor trebui sa isi asume reponsabilitati in plus, dar si angajamente.

3. Teama de a-si pierde sex-appealul

Masculii adora sa fie apreciati, in special de prezentele feminine. Flirtul pentru ei este o adevarata relaxare, dar si confirmare a sex-appealului, virilitatii. Asumarea unei relatii oficiale ii face sa isi piarda increderea in ei uneori.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.