Fructul asiatic care poate învinge cancerul

Cunoscut sub denumirea de „fructul zeilor", kaki este un fruct exotic cu proprietăți miraculoase asupra organismului uman.

RomaniaTV.net
27 iul. 2017, 06:59
Fructul asiatic care poate învinge cancerul

„Piersica japoneză” are un gust inconfundabil şi proprietăţi miraculoase ce îmbunătăţesc calitatea vieţii și care ar trebui consumat de orice om, poate înlocui cu brio toate dulciurile de pe piață fiind în același timp un real sprijin în buna funcționare a organismului uman.

Poate fi consumat în stare naturală sau după ce l-ai lăsat la uscat sau să îl coci precum vinetele.

Reglează metabolismul uman

Culoarea sa portocalie adăpostește o cantitate semnificantă de betacaroten, magneziu și potasiu benefic în combaterea stării de oboseală, depresie oferând antioxidanți de calitate organismului tău.

Își oferă carbohidrați de calitate superioară și un complex vitaminic bogat mai ales vitaminele A, B, C, P dar și acizi organici, proteine și taninuri.

Din punct de vedere nutrițional îți oferă toți nutrimenții importanți pentru buna funcționare a întregului organism. Glucidele sale îmbunătățesc activitatea cerebrală și ține depresia la distanță.

Protejează inima și distruge celulele canceroase

Antioxidanții ce îi conține sunt extrem de benefici pentru aparatul cardiovascular, consumul frecvent al acestui fruct te ajută să previi ateroscleroza deoarece elimină radicalii liberi, iar corbohidrații săi hrănesc mușchiul inimii.

Unul dintre cele mai bune stimulente ale imunității umane se ascunde în acest fruct, mai ales dacă te confrunți cu viroze respiratorii sau rinite alergice.

Datorită complexului său unic ajută la prevenirea formării de celule canceroase și la revitalizarea metabolismului.

Conținutul mare de vitamina A îl recomandă ca remediu pentru îmbunătățirea acuității vizuale, fiind indicat mai ales pentru a preveni apariția cataractei.

Aliatul frumuseții tale

Dacă alegi să îl consumi alături de cereale integrale dimineața la micul dejun și cu alimente bogate în calciu vei observa cum atât podoaba ta capilară cât și unghiile vor deveni mult mai frumoase și vor crește mult mai rapid. În plus, reprezintă un remediu ideal dacă te confrunți cu arsuri stomacale, deoarece contribuie semnificativ la scăderea acidității gastrice și a acidității sângelui, accelerând în același timp arderile.

Își oferă și un puternic efect diuretic, însă diabeticii ar fi bine să îl evite din cauza cantității mari de glucide pe care o are.

Află cum se poate trata cancerul de colon AICI