Frumoasă, dar NEBUNĂ de legat: Ce a făcut un MODEL pentru a se împăca cu FOSTUL iubit FOTO

Kayla Earl, o tânără de 19 ani din America a încercat să se împace cu iubitul recurgând la un gest extrem pentru care a fost arestată. Astfel, ea a înscenat un viol în cimitir, dar a mărturist adevărul după ce poliţiştii şi-au dat seama că totul a fost doar o minciună.

24 mai 2013, 18:25

Tânărul model de doar 19 ani din Alabama a fost acuzat în cursul zilei de miercuri de fals în declaraţii, după ce a minţit în cadrul unei achete, povestindu-le poliţiştilor că un bărbat a vrut să o violeze în timp ce se afla în vizită la mormântul unui prieten, într-un cimitir, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Nu ştiau că nu sunt SINGURI: IMAGINEA cu doi tineri surprinşi într-un moment INTIM, în vârf de MUNTE

Fata care poza în lenjerie intimă şi-a înşcenat propriul viol pentru a se împăca cu fostul iubit, încercând să îl sensibilizeze pe acesta. Astfel, ea şi-a pus o pungă de plastic pe cap şi s-a aruncat într-o gropă, încercând să pară agresată de un necunoscut. Ulterior, Kyala a fost găsită în cimitir, plângând.

Citeşte şi Au vrut o amintire MEMORABILĂ, dar au ajuns pe mâna poliţiei îmbrăcaţi în COSTUMUL lui ADAM FOTO

Autorităţile au descoperit că multe detalii din povestea tinerei nu se leagă, lucru care a dus la aflarea adevărului, adolescenta recunoscând că totul a fost doar o minciună şi o încercare disperată de a atrage atenţia celor din jur.

Citeşte şi Are 18 ani şi pare inocentă, dar ascunde o MINTE CRIMINALĂ: A uimit poliţiştii cu CRUZIMEA ei