Frumoase şi CULTE: Clubul FEMEILOR DEZBRĂCATE care citesc CĂRŢI în public FOTO

Zeci de tinere frumoase, iubitoare de literatură, au lansat o nouă modă în America, aceea de a citi cărţi în public în timp ce renunţă la haine. Femeile exibiţioniste au vrut în acest mod să se bucure de soare fără a fi hărţuite de bărbaţi.

06 iun. 2013, 18:44

Mai multe tinere din New York au organizat un club de literatură inedit, care a atras atenţia bărbaţilor. Astfel, ele se întâlnesc în diferite locuri din oraş, se dezbracă şi încep să citească, sub privirile mirate ale trecătorilor, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cele mai sexy funeralii. În Taiwan, morţii sunt conduşi la groapă de femei dezbrăcate VIDEO

Membrele clubului au profitat de o lege care spune că femeile au voie să se dezbrace în public oriunde bărbaţii au voie să facă acest lucru. Ele atrag şi mai mult atenţia deoarece rămân doar în bikini, pentru a se bronza în timpul sesiunilor de citit.

Citeşte şi Cele mai bizare locuri în care te poţi fotografia dezbrăcat GALERIE FOTO

Pentru fiecare femeie care vine şi ne zice că sunt şi copii prin preajmă, există zeci de alte persoane care ne mulţumesc pentru ceea ce facem. Poliţia a venit de multe ori la noi, dar de fiecare dată au ajuns la concluzia că ceea ce facem este legal. Cu cât le arătam oamenilor că un sfârc la vedere nu va face cerul să cadă, va exista mai multă libertate şi egalitate pentru femei„, a declarat una din fondatoarele clubului Pulp Fiction.