FRUMUSEŢEA TA: Ce greşeli faci atunci când vine vorba de sprâncene

Sprâncenele au un rol extrem de important, forma acestora încadrând faţa şi oferind armonie chipului tău. Iată ce greşeli ar trebui să eviţi atunci când îţi îngrijeşti sprâncenele.

11 oct. 2014, 17:05
FRUMUSEŢEA TA: Ce greşeli faci atunci când vine vorba de sprâncene

1. Folosesti ceara de epilat atunci cand te pensezi. Epilatul cu ceara este recomandat pentru celelalte zone ale corpului, insa nu si pentru sprancene. Asta pentru ca forma sprancenelor va fi afectata de ceara, iar pielea se va irita, scrie feminis.ro.

Citeşte şi Trucuri pentru a-ţi „mări” ochii prin machiaj

2. Te pensezi in directia gresita. Esti tentata, probabil, sa incepi sa te pensezi incepand din zona nasului catre coltul extern al ochiului. Gresit! Pentru a te pensa corect ai face bine sa incepi de la jumatatea sprancenelor catre exterior, iar apoi, la final, sa revii in zona de langa nas a acestora.

3. Iti asortezi culoarea sprancenelor cu cea a parului. E drept, culoarea sprancenelor trebuie sa fie in ton cu cea a parului, insa nu identica. Poti apela la un profesionist pentru vopsirea sprancenelor, cel putin la inceput, pana cand descoperi ce nuante te avantajeaza. Exceptie de la aceasta regula fac, desigur, brunetele.

Citeşte şi Cum să obţii sprâncene perfecte