FRUMUSEŢEA TA: Cum îţi cureţi corect tenul

Nu poţi avea un ten perfect, fără să îl cureţi corect. Nici vorbă să mergi vreodată la culcare fără a te demachia. Pe lângă asta, din când în când, un tratament special îţi va curăţa în profunzime tenul. Uite cum îţi cureţi corect tenul.

14 nov. 2014, 06:47
FRUMUSEŢEA TA: Cum îţi cureţi corect tenul

Demachiaza-te cu grija

Demachierea pielii este esentiala, chiar daca nu te-ai fardat, pentru ca tenul este in permanenta expus la praf si la poluare. Indepartand impuritatile, vei putea apoi lucra pe un teren curat. Foloseste un lapte demachiant, daca ai ten uscat sau o spuma de curatare, daca ai tenul gras. Degetele sunt mai bune decat orice disc demachiant. Aplica demachiantul cu degetele, cu miscari circulare si nu uita sa insisti pe aripile nasului, in spatele urechilor si pe gat.

Foloseste o lotiune tonica

Dupa ce iti clatesti fata, sterge-te bine. Foloseste apoi o lotiune tonica sau o apa florala. Aceasta va pregati tenul pentru pasul urmator si va indeparta ultimele impuritati, evitand iritarea tenului de calcarul din apa.

Curata pielea in profunzime

Gomajul pielii indeparteaza celule moarte, iar masajul stimuleaza microcirculatia si oxigeneaza pielea. Pentru un efect accentuat, fa un gomaj enzimatic, ai carui activi delicati „mananca” impuritatile, daca ai ten uscat sau un gomaj zgrunturos, daca ai tenul gras sau pielea mai groasa.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Citeşte şi FRUMUSEŢEA TA: Ce se întâmplă dacă foloseşti cosmetice expirate