FRUMUSEŢEA TA: Fă-ţi singură o LOŢIUNE ANTIACNEICĂ din trei ingrediente

Acneea este o problemă cu care se confruntă multe femei, însă de multe ori tratamentele clasice nu dau niciun rezultat. Iată cum îţi poţi face singură acasă o loţiune naturală şi ieftină care ar putea să te scape, pentru totdeauna, de această problemă.

23 oct. 2014, 15:47
FRUMUSEŢEA TA: Fă-ţi singură o LOŢIUNE ANTIACNEICĂ din trei ingrediente

Pentru realizarea loţiunii ai nevoie de trei ingrediente: câteva picături de extract de busuioc, câteva picături de extract de gălbenele (în funcţie de cantitatea de loţiune dorită) şi puţin gel de aloe vera. Toate aceste ingrediente sunt sută la sută naturale, accesibile ca preţ şi se găsesc la orice farmacie naturistă, scrie unica.ro.

Citeşte şi REŢETA MAGICĂ care te ajută să faci coşurile şi punctele negre să dispară

Pentru început, amestecă într-un recipient de sticlă câte 2-3 picături din fiecare extract şi un vârf de linguriţă de gel de aloe vera. Aplică produsul rezultat pe tenul curăţat în prealabil, lasă loţiunea să acţioneze 10 minute şi apoi clăteşte-te cu apă călduţă din abundenţă. Repetă tratamentul de două ori pe săptămână, până când este nevoie.

Dacă urmezi deja un tratament medicamentos şi/sau cosmetic, recomandat de medic, nu este indicat să apelezi şi la această loţiune, deoarece ingredientele ar putea interacţiona cu tratamentul tău.

Citeşte şi Unde iti ies cosuri pe fata cel mai des? Fiecare zona arata afectiunile unui organ