Unde iti ies cosuri pe fata cel mai des? Fiecare zona arata afectiunile unui organ

Te-ai întrebat vreodată de ce îți ies coșuri în anumite zone pe față? Ei bine, aceste zone sunt strâns legate de afecțiunile de care ai putea suferi, iar coșurile sunt semnalul de alarmă. Ce înseamnă:

RomaniaTV.net
18 oct. 2014, 03:13
Unde iti ies cosuri pe fata cel mai des? Fiecare zona arata afectiunile unui organ

Coșurile de pe obraji

Acestea sunt cele mai răspândite și de cele mai multe ori arată că ai putea suferi de boli ale plămânilor. Nu strică să faci o vizită la medic, ca să fii sigură că ești bine.

Coșuri pe bărbie

Femeile cărora le apar adesea coșuri pe bărbie, ar putea avea probleme cu ovarele – mai exact ar avea ovare polichistice. În special cele ale căror menstruație nu este regulată ar putea avea acest simptom. Dacă ai această problemă, cel mai probabil îți ies coșuri și pe gât.

Bubițe pe nas

Și coșurile de pe nas ar putea semnala o problemă importantă de sănătate. Apariția acestor coșuri ar putea însemna un colesterol ridicat sau lipsa vitaminei B în organism.

Coșuri între sprâncene

Coșurile care apar exact în zona dintre sprâncene – care este zona splinei și pancreasului – arată că ai putea avea probleme cu acele organe. De asemenea, ar mai putea arăta și o toxicitate ridicată a ficatului sau alergii alimentare.

Coșurile de pe frunte

Pot însemna că ai probleme cu sistemul digestiv. Fie nu ai mâncat corespunzător în ultima perioadă, fie s-a dezvoltat o problemă serioasă, ar trebui să ai mare grijă la ceea ce consumi și, de ce nu, să mergi și la un control dacă problema se agravează.

Când îți apar coșuri pe tâmple

Tâmplele sunt legate de rinichi, astfel că atunci când îți apar coșuri în acele zone, rinichii tăi ar putea avea probleme. Hidratează-te bine, iar dacă simți dureri la spate, în zona rinichilor, ar trebui să mergi la specialist.

sursa: avantaje.ro