FRUMUSEŢEA TA: Scapă de COŞURI, în funcţie de LOCUL în care îţi apar

Coșurile sunt o problemă comună și pot afecta atât adulții, cât și adolescenții. Vezi cum poți scăpa de ele, în funcție de locul în care îți apar.

22 ian. 2015, 12:38
FRUMUSEŢEA TA: Scapă de COŞURI, în funcţie de LOCUL în care îţi apar

1. Erupția de coșuri. Dacă observi că ai o erupție de coșuri mari și inflamate, în niciun caz nu pune mâna pe ele. Redu inflamarea cu ulei din arbore de ceai sau cremă pentru acnee și ai răbdare. Dacă începi să le spargi, îți vor apărea mai multe și vor fi mult mai greu de vindecat, scrie unica.ro.

2. Coșuri pe bărbie. Dacă îți apar coșuri pe bărbie, este posibil să ai o dereglare hormonală, așa că trebuie să reduci nivelul de stres. Este, de asemenea, important să nu mănânci înainte de culcare. Mulțumește-te cu o cană de ceai de mentă și aplică, pe zona afectată, comprese cu apă caldă.

3. Coșuri pe obraz. Când îți apar coșuri pe obraz, este un semn că ar trebui să cureți mai des telefonul mobil și să îți schimbi fețele de pernă. Pensulele pe care le folosești la machiaj ar putea fi o altă cauză, așa că trebuie să le dezinfectezi mai des. Poți scăpa de coșuri aplicând pastă de dinți pe ele.

4. Coșuri pe frunte. Coșurile pe frunte apar, de obicei, din cauza deshidratării sau a stresului. În acest caz, este indicat să bei mai multă apă și să fii mai calmă. O altă cauză ar putea fi șamponul pe care îl folosești.

5. Coșuri pe nas. Când te confrunți cu o astfel de situație, este un semn că ar trebui să eviți sarea. Exfoliază zona și folosește mai des benzi pentru nas, pentru a preveni blocarea porilor.

Citeşte şi Cel mai EFICIENT remediu anti-acnee. Ingredientul-minune se găseşte în orice bucătărie