Frunzăverde a demisionat de la şefia CJ Caraş-Severin şi s-a înscris în PNL

Fostul democrat-liberal Sorin Frunzăverde şi-a dat luni demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi şi-a depus adeziunea la PNL.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 17:15
Frunzăverde a demisionat de la şefia CJ Caraş-Severin şi s-a înscris în PNL

Frunzăverde a anunţat luni că şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al CJ şi că aceasta va intra învigoare începând cu data de 4 aprilie, scrie caon.ro.

„După cum ştiţi, am demisionat din toate funcţiile deţinute în PD-L şi am renunţat la calitatea de membru al acestui partid”, a spus Frunzăverde, adăugând că atribuţiile sale vor fi preluate de către vicepreşedintele CJ, Ionesie Ghiorghioni.

„Consilierii judeţeni vor opta zilele următoare dacă mă urmează sau nu în demersul politic. Ghiorghioni are atribuţii în baza unei hotărâri a CJ, aprobată la începutul mandatului”, a mai spus Frunzăverde. 

Potrivit sursei citate, Frunzăverde a devenit şi membru PNL, cererea sa de adeziune  fiind aprobată de conducerea filialei liberale.

„Colegii din BPC au achiesat la tot ce s-a întâmplat în ultima săptămână în Caraş-Severin şi, începând de luni, Sorin Frunzăverde este colegul nostru în tot ceea ce întreprinde PNL. Trecutul politic şi electoral ne garantează că, împreună, vom lupta pentru o dreaptă puternică şi o Românie mai bună”, a declarat preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela.