Frunzăverde, atac la Boc: A dus Guvernul jos în preferinţele românilor. Acum a căzut şi partidul

Preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde a declarat, la România TV, că nu are motive să se simte trădător, aşa cum a fost etichetat de preşedintele PDL, Emil Boc. Frunzăverde l-a acuzat pe Boc că, prin discursurile sale, se face responsabil de prăbuşirea popularităţii Guvernului, iar, după plecarea de la Palatul Victoria, de căderea partidului în preferinţele electoratului.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 12:41
Frunzăverde, atac la Boc: A dus Guvernul jos în preferinţele românilor. Acum a căzut şi partidul

Frunzăverde a evitat să comenteze declaraţiile lui Boc prin care era făcut trădător al crezurilor PDL pe motiv că acestea nu merită o replică.

Afirmaţiile sale nu merită sub nicio formă comentate. Ar fi deplasat să comentez după câteva zile aceste declaraţii uşor infantile„, a spus preşedintele CJ Caraş-Severin.

Referindu-se indirect la acuzele de trădare, Frunzăverde a dat totuşi o replică: „Nu noi am plecat din partid, ci partidul a plecat din noi„.

Cât priveşte scăderea severă în ultimele sondaje a PDL, Frunzăverde nu pus-o în legătură cu plecarea sa. „PDL este de multă vreme prăbuşit în sondaje datorită exerciţiului guvernării etalat în ultima perioadă„, a remarcat fostul democrat-liberal.

Întrebat de ce totuşi a acceptat funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului la Convenţia Naţională din mai 2011, Frunzăverde a spus că atunci încă mai spera că unitatea partidului mai poate fi salvată, însă pe parcurs speranţele nu i s-au împlinit. „Picătura care a umplut paharul a fost când domnul Boc a plecat de la guvernare şi, după ce, vorbind despre Guvern, l-a dus foarte jos în preferinţele românilor, a început să vorbească despre partid. Pe cale de consecinţă, a căzut şi partidul în preferinţele românilor”.

Frunzăverde s-a declarat neîncrezător în capacitatea lui Boc de a oferi leadership-ul necesar PDL într-un an electoral, un semn fiind chiar eşecul său de la Reşiţa când nu a reuşit să convingă primarii să rămână în partid. „Venirea la Caraş a fost un demers fără şanse de reuşită, iar domnia sa trebuia să ştie acest lucru„, a conchis preşedintele CJ Caraş-Severin.