Frunzăverde, atac la Udrea: Nu trebuie să mai facă parte din noul Guvern

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a afirmat, la Romania TV, că miniştrii performanţi ai partidului trebuie păstraţi în viitorul Guvern, adăugând că Elena Udrea nu se află printre aceşti miniştri. Frunzăverde a mai spus că un guvern cu miniştri politici, dar condus de un independent, este varianta cea mai probabilă.

RomaniaTV.net
06 feb. 2012, 14:35

Frunzăverde susţine că schimbările din Executiv nu trebuie să treacă peste meritele fiecărui ministru în parte. „PDL trebuie să-şi conserve în Executiv valorile. Sunt miniştri care au avut performanţe”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL.

Invitat să dea un exemplu de ministru cu performanţe, Frunzăverde a nominalizat-o pe Anca Boagiu. „Doamna Elena Udrea, după părerea mea, nu intră pe această listă”, a adăugat democrat-liberalul.

Pentru Frunzăverde, în categoria miniştrilor performanţi intră şi ministrul Economiei Ion Ariton şi cel de Interne, Traian Igaş. „Şi domnul Igaş intră pe lista asta. El a avut o perioadă foarte grea, este greu de apreciat…”, a comentat pedelistul.

El susţine că posibilitatea unui guvern cu miniştri politici, dar condus de un independent este varianta cea mai probabilă.

„Cred că ne îndreptăm foarte clar spre alternativa cu premier independent şi miniştri politici”, a comentat Sorin Frunzăverde adăugând că este probabilă şi renegocierea distribuţiei portofoliilor între formaţiunile aflate în coaliţia de guvernământ.


loading...
Partenerii noștri