Frunzăverde: Gruparea dreptei îi sperie pe cei din PSD

Vicepreşedintele demisionar al PNL, Sorin Frunzăverde, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Reşiţa, că în momentul de faţă se compune o grupare de putere pe dreapta, care deocamdată nu e creionată foarte clar, dar care îi sperie pe cei din PSD, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 15:04
Frunzăverde: Gruparea dreptei îi sperie pe cei din PSD

„În acest moment, Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal sunt într-un dialog prin care se constituie o grupare puternică, de dreapta, cu atât mai mult cu cât vom face parte din acelaşi grup parlamentar european, cel popular. Aritmetic vorbind, PNL şi PDL înseamnă circa 27% în scrutinul pentru Parlamentul European, fără a vorbi, la această oră, de posibilitatea unor dezvoltări şi de altă natură în politica românească”, a afirmat Sorin Frunzăverde.

În opinia liderului liberalilor din Caraş-Severin, programele politice ale celor două partide, PNL şi PDL, sunt de dreapta, începând cu cota unică, până la structura bugetară aprobată.

De asemenea, Sorin Frunzăverde a susţinut că preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, are în continuare cea mai mare şansă din partea dreaptă a spectrului politic să ajungă preşedinte al României.

PNL Caraş Severin este pe locul 5 pe ţară între filialele partidului în ceea ce priveşte rezultatele alegerilor europarlamentare şi, deşi organizaţia a obţinut peste media pe ţară a formaţiunii, rezultatul este unul slab, a declarat Sorin Frunzăverde.

„Rezultatul obţinut de PNL în Caraş-Severin ne situează pe locul 5, practic, aproape la egalitate cu locurile 3 şi 4, în ierarhia filialelor de la nivel naţional. E un scor care, aparent e bun, dar care nu ne mulţumeşte. Sunt zone unde e evident că scorul pe care l-am obţinut este prost, pe care urmează să le analizăm, zone în care potenţialul nostru, structura noastră politică, administrativă este puternică”, a afirmat Sorin Frunzăverde, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa.