Frunzăverde îl contrazice pe Dan Voiculescu: Suspendarea preşedintelui nu este o prioritate

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat miercuri că suspendarea şefului statului nu reprezintă o prioritate a guvernării USL. Frunzăverde îl contrazice astfel pe fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, care a declarat cu o zi în urMă că fosta opoziţie pregăteşte următoarea lovitură: demiterea lui Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 08:14
Frunzăverde îl contrazice pe Dan Voiculescu: Suspendarea preşedintelui nu este o prioritate

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, miercuri, că nici suspendarea şefului statului şi nici schimbarea preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului nu sunt priorităţi ale guvernării USL.

„Preşedintele şi-a pierdut o parte din legitimitate, pentru că a eşuat cu două guverne: Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu”, a precizat Frunzăverde, menţionând însă că nu este nicio bucurie pentru nicio ţară să îşi suspende preşedintele.

Frunzăverde a spus, răspunzând unei întrebări, că nici suspendarea preşedintelui şi nici schimbarea preşedinţilor Camerelor Parlamentului nu sunt priorităţi USL.

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, are însă cu totul altă părere. Marţi, Voiculescu a declarat că, dacă nu-şi dă demisia, Traian Băsescu va fi suspendat din funcţie.

„Dacă nu-şi dă demisia în următoarele 30 de zile, va fi suspendat în următoarele 60 de zile. Pentru a salva cât de cât din imagine, bine ar fi să demisioneze. El rămâne în istoria României ca o pată neagră. A modificat Legea Referendumului. Că poate fi ales cu 4 milioane, dar demis cu 9 milioane. Traian Băsescu nu va apuca Revelionul ca presedinte”, spunea Voiculescu.