Frunzăverde: Votul de astăzi poate reprezenta lovitura de graţie pentru statul poliţienesc

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, susţine că votul de duminică poate reprezenta lovitura de graţie pentru statul poliţienesc. În plus, vicepreşedintele PNL crede că acest vot este foarte important, unul din cele mai importante voturi pe care românii le dau din 1990 până în prezent.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 11:49
Frunzăverde: Votul de astăzi poate reprezenta lovitura de graţie pentru statul poliţienesc

„Am votat pentru terminarea, o dată pentru totdeauna, a haosului administrativ din România, a vrajbei politice şi a stării de stat poliţienesc. Acest vot este foarte important, unul din cele mai importante voturi pe care românii le dau din 1990 până în prezent. Este un vot într-un an de destin al României. Prezenţa la vot este destul de mică, dar sper că pe parcursul zilei cărăşenii vor veni în număr mult mai mare la urne. Şi condiţiile meteorologice sunt nefavorabile, dar şi în aceste condiţii dificile, eu am speranţa că, înţelegând importanţa votului, a acestui moment electoral, compatrioţii noştri vor ieşi la urne”, a declarat vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, potrivit agerpres.ro.

Acesta s-a prezentat la vot în jurul orei 11,00, la Colegiul Naţional „Traian Lalescu”, unde a fost însoţit de soţia sa, Doina Frunzăverde.