Fruzăverde: Mulţi democrat-liberali vor trece la PNL, indiferent cine va ajunge şef la PDL

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde este de parere ca, indiferent cine va castiga cursa pentru presedintia PDL, foarte multi democrat-liberali vor trece la PNL, unde se va realiza o constructie puternica pe dreapta politica romaneasca.

RomaniaTV.net
23 mart. 2013, 12:56
Fruzăverde: Mulţi democrat-liberali vor trece la PNL, indiferent cine va ajunge şef la PDL

„Eu cred că, indiferent cine va ajunge preşedintele PDL, foarte mulţi dintre foştii mei colegi, oameni de valoare, vor veni în PNL. Pe de altă parte, cred că indiferent cine va deveni preşedintele PDL – care nu mai este Partidul Democrat, să ne înţelegem, din nefericire, nu mai este PD care a câştigat alegerile în 2007 pentru Parlamentul European – cred că indiferent cine va ajunge acolo se va gândi la o construcţie puternică pe dreapta politică românească, în interiorul PNL. Cu PNL, ca stindard”, a spus Sorin Frunzăverde, pentru Ziare.com.

Intrebat daca exista un lider al PDL care sa poata apropia cele doua partide, fara sa existe trecerile de la PDL la PNL, vicepresedintele liberal a raspuns: „Exist eu”.

„Nu-i conduc. Exist eu si exista vointa de a construi si de o parte si de alta. Exista dorinta de a construi o grupare politica puternica de dreapta”, despre care Sorin Frunzaverde spune ca a initiat-o deja „de un an jumatate”.