Fuego, cuprins de nostalgia copilăriei și a Sărbătorilor de Iarnă: ”Tânjeam la cele două portocale pe care le aducea Moş Gerilă cu mari relaţii la alimentară”

Fiecare român își aduce aminte cu drag de Sărbătorile de Iarnă, mai ales de Crăciunul petrecut în familie, în jurul bradului. Unul dintre ei este chiar Fuego, artistul care retrăiește cu nostalgie momentele în care Moș Crăciun îi vizita casa. Iată ce a declarat îndrăgitul cântăreț.

26 dec. 2023, 14:11
Fuego, cuprins de nostalgia copilăriei și a Sărbătorilor de Iarnă: ”Tânjeam la cele două portocale pe care le aducea Moş Gerilă cu mari relaţii la alimentară”

Toți oamenii își aduc aminte cu drag de copilărie, mai ales de momentele din preajma Sărbătorilor de Iarnă. În urmă cu mulți ani, copiii nu aveau parte de atâtea cadouri și dulciuri, ce să mai vorbim despre jucării sau cărți de colorat.

Citește și Fuego, asaltat cu trandafiri și borcane cu dulceață, chiar în mijlocul spectacolului! S-a urcat pe scaun și a continuat să cânte: ”Dacă pic, pic la dumneata în brațe, doamnă!”

De mult, toate acestea erau doar un moft la care nu oricine putea ajunge, însă astăzi, toate lucrurile menționate mai sus nu li se mai par surprinzătoare celor mici.

Pentru Fuego, Nașterea Domnului este foarte importantă și își aduce aminte cu nostalgie de momentele în care Moș Crăciun trecea pe la casa lui.

Crăciunul copilăriei are miros de portocale pentru artist, mai ales că, după spusele lui, Moșu’ trecea cu cele două portocale pe care le cumpăra de la alimentară, pe pile.

„Dacă acum aş închide ochii şi m-aş întoarce în timp parcă văd bradul nostru argintiu, întotdeauna bradul nostru argintiu pentru că l-am cumpărat cu ani în urmă şi îl păstrez şi astăzi, bomboanele pe care mama le achizitiona cu greu de la alimentara si eu furam bomboanele din staniol şi puneam în locul lor pietricele de la groapa de nisip, in staniol, ca sa nu descopere mama foate devreme ca eu deja in doua zile mancasem bomboanele.

Revăd anii copilăriei mele cu bucurie dar şi cu tristeţe, pentru că am trăit foarte decent iar mama a făcut tot posibilul şi tatăl meu, desigur, Dumnezeu să îl odihnească, să am o copilărie frumoasă.

Tânjeam la cele două portocale pe care le aducea Moş Gerilă cu mari relaţii la alimentara. Tânjeam după două banane şi un kiwi, mama îmi făcea pâine prăjită pe plită, punea un pic de unsoare ca-n ardeal, şi după aia şi un pic de boia presărată pe ea şi eram fericiţi, domnule, şi nu aveam nevoie de ceva mai mult”, a spus Fuego, potrivit Observator.ro.

”Este o perioadă foarte nostalgică”

Printre altele, îndrăgitul artist a precizat că perioada asta este foarte nostalgică pentru el, mai ales că are responsabilități pe care trebuie să le ducă la capăt.

Citește și Fuego, gest impresionant într-un supermarket. Oamenii au fost uimiți de reacția cântărețului: „Nu mă consider o vedetă și nu îmi place cuvântul acesta”

Și anul acesta, Fuego a făcut Crăciunul pe scenă și pe drumuri, pentru a bucura fiecare român care îl ascultă.

„Eu cred că perioada asta este o perioadă foarte nostalgică. Acum sunt în plin turneu naţional, sunt îmbrăcat pentru primul moment de scenă, intru pe scena mare, mă aşteaptă opt sute de oameni care, atenţie, au cumpărat bilet. Să vină să mă vadă pe mine. Cred că cea mai mare realizare a mea este asta”, a mai spus artistul.