Fuego, gest impresionant într-un supermarket. Oamenii au fost uimiți de reacția cântărețului: „Nu mă consider o vedetă și nu îmi place cuvântul acesta”

Fuego, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a făcut un gest emoționant în supermarket, spre surprinderea tuturor.

31 oct. 2023, 19:15
Fuego, gest impresionant într-un supermarket. Oamenii au fost uimiți de reacția cântărețului: „Nu mă consider o vedetă și nu îmi place cuvântul acesta”
Gestul emoționant făcut de Fuego într-un supermarket

Fuego a dezvăluit ce gest emoționant a făcut într-un supermarket. Artistul recunoaște că, atunci când nu este pe scenă, este un om normal, ca tot ceilalți. Acesta a povestit că se afla într-o zi la cumpărături, moment în care a văzut o familie tristă și s-a gândit să le facă ziua mai frumoasă, astfel că s-a dus la ei și chiar artistul i-a rugat să facă o poză.

Citește și: Dieta incredibilă cu care Fuego a reușit să slăbească fără prea mult efort. ”Am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună”

„În momentul în care devii persoană publică îți asumi fiecare apariție, fiecare mișcare. Eu sunt un om cu zâmbetul pe buze. Mai știu un lucru, în momentul în care ies din casă, am zâmbetul la purtător. Nu am să uit niciodată! Am intrat într-un market, acum vreo doi ani. Îmi cumpăr tot felu de chestii, eu sunt un om ca și dumneavoastră, îmi fac cumpărăturile la fel ca dumneavoastră, cumpăr aceeași pâine.

Nu mă consider o vedetă și nu îmi place cuvântul acesta și îl urăsc. Am văzut un cuplu, cred că era o familie. Erau triști, cumpărau, se uitau la prețuri, nu știu exact ce gândeau. Eu aveam senzația că este cam scump produsul pe care voiau să îl cumpere și nu își permiteau să dea atâția bani pe un astfel de produs.

Am lăsat căruciorul m-am dus la ei și le-am spus: De ce sunteți triști? Haideti să facem o poză. I-am rupt din cotidian și au zâmbit. Ei nu vor uita niciodată acel moment. Eu am mers la ei. Este foarte important să te comporți civilizat și ca un om normal în fața celorlalți, să nu ai fițe și aere de vedetă, chestia asta nu o suport, sau cu bodyguard, nu sunt genul acela”, a declarat Fuego pentru Spynew.ro.

Citește și: Fuego, concert grandios la aniversarea a 30 de ani de carieră. Ce relaţie are artistul cu mama lui: „Asta mi-a spus când am împodobit bradul!”

Fuego susține că faima nu l-a schimbat deloc și că a rămas același om, de 30 de ani.

„Eu nu m-am schimbat în acești treizeci de ani. Eu sunt copilul Paul Surugiu care a pornit de la Turda. Cu bune și cu rele. Și mai știu un lucru, că nu te poate iubi toată lumea. Sunt iubit doar de oamenii care iubesc muzica mea. Cel mai important este să fi fericit și mulțumit, tu cu tine”, a mai declarat artistul.