Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor!”

Fuego a dezvăluit că a fost nevoit să facă multe sacrificii pentru a ajunge la statutul pe care îl are acum, acela al unuia dintre cei mai iubişi artişti din România.

08 nov. 2022, 17:39
Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor!”
Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. "Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor!"

Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. Artistul a dezvăluit că s-a descurcat singur după ce a venit la studii în București.

„Eu, când am fost la început de drum, acum 20 și ceva de ani, nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor, m-am descurcat singur doar cu ce mi-au dat mama și tata de acasă, mi-au băgat și niște bănuți lunar în buzunar ca să pot să stau la studii în București. De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat, că nu aveam bani să cumpăr acel bilet să mă duc de la Bucur Obor, unde stăteam în gazdă, până la I.L. Caragiale, unde studiam. Eu nu pot să uit aceste vremuri, pentru că au foste grele”, a mărturisit Fuego la Antena Stars.

Citeşte şi: Fuego, dezvăluiri despre averea pe care a strâns-o în zeci de ani de carieră: „Nu sunt un om extravagant. Investițiile mele au fost bine gândite și temperate”

Din acest motiv, artistul încearcă să alunge tristeţea de pe chipurile oamenilor: „Nu cred că există un om care să nu aibă probleme. Mie mi-a zis ceva mama când eram copil: „Când ieși pe ușă din apartament trebuie să ai zâmbetul la purtător, dacă tu în ziua respectivă faci un om să zâmbească, atunci te poți simți împlinit!”. Cu toții avem probleme, rate la bănci și momente dificile. Eu când urc pe scenă, uit de toate necazurile, supărările și lucrurile la care nu vreau să mă gândesc”.

Citeşte şi: Fuego a slăbit dramatic după ce a eliminat o singură categorie de alimente: „Eu am avut 112 kg. Din start dacă renunţi la aceste produse nu ai cum să nu slăbeşti”

Cântărețul a lămurit şi misterul medalionului pe care îl poartă mereu.  „Am un medalion rotund, pe care îl deschid, iar acolo sunt părinții mei și îi port în permanență cu mine în geantă. Îmi aduc o stare de bine, o stare pozitivă și de fiecare dată când îl port, îmi aduce bine. Îmi port eu altfel”, a mai spus Fuego.