Fuego a slăbit dramatic după ce a eliminat o singură categorie de alimente: „Eu am avut 112 kg. Din start dacă renunţi la aceste produse nu ai cum să nu slăbeşti”

Fuego este unul dintre artiştii care s-a luptat în multe rânduri cu kilogramele în plus. Recent, artistul a reuşit performanţa de a schimba hainele XXL cu cele M. Când acul cântarului a ajuns la 112 kg, Paul Surugiu a decis că este momentul să-şi schimbe stilul de viaţă.

14 sept. 2022, 09:57

Fuego a slăbit considerabil de când a renunţat la făinoase şi băuturi carbogazoase. Acum, e atent la tot ce pune în farfurie. Pe lângă faptul că a ajuns la silueta pe care şi-a dorit-o, se bucură de o sănătate optimă şi are o energie de invidiat. Artistul a înlocuit alimentele foarte calorice cu mere verzi, cereale, grâu, ovăz, lapte de ovăz şi, în general, cu tot „ce este verde, viu„.

Fuego a slăbit după ce a eliminat din alimentaţie o singură categorie de produse

Dacă renunț la carbohidrați, este un plus! Eu am avut 112 kg și am slăbit pentru că nu am mai mâncat făinoase. Din start dacă renunți la făinoase și la băuturile acidulate nu ai cum să nu slăbești. Și fructele îngrașă! Doar merele verzi nu au mult zahăr și fructele de pădure. Eu le mănânc dimineață, cu cereale, sunt foarte sățioase, conţin foarte multe fibre și nu-mi este foame până pe la ora două.

Îmi pun ovăz, grâu, fructe confiate, caisele nu au atâtea calorii, pun afine, mure, zmeură, și ca să îndulcesc pun două, trei curmale. Totul cu lapte de ovăz! Până acum puneam lapte de migdale, dar l-am descoperit de câteva săptămâni pe cel de ovăz, are un gust extraordinar de bun. Îl pun rece, cald se face un terci și nu-mi place, vreau să fie totul proaspăt. Tot ce este verde, viu, face bine organismului!” , a dezvăluit Paul Surugiu la Teo Show.

Citeste si Fuego dezvăluie durerea care îi copleşeşte sufletul, an de an, de Paşte: „În trei minute a făcut infarct”

De ce a renunţat artistul la cafea

Fuego a renunţat şi la consumul de cafea din pricina faptului că moşteneşte problemele de inimă ale tatălui său. Părintele său a decedat în urma unui infarct, de-a lungul vieţii având mari probleme cu inima.

Am renunţat la cafea pentru că îl moştenesc pe tata. El a murit de infarct, a avut mari probleme cu inima, iar eu moştenesc gena tatălui meu, dar ţin sub control aceste probleme cu pastile. Cafeaua am înlocuit-o cu cicoare. Acum există în magazinele naturiste un sirop de cicoare, pun cinci-şase linguriţe şi pun lapte de ovăz peste el. Are gustul unei cafele„, a mai dezvăluit artistul.

Artistul recunoaşte că nu face sport din cauza lipsei de timp şi că se bazează strict pe alimentaţie ca să slăbească.

Citeste si Fuego, la un pas de o mare tragedie! Accidentul care i-a marcat viața îndrăgitului artist