Fuego, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: „Mi-a murit tatăl de foarte tânăr!”

Fuego a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale peste care nu a reușit să treacă nici până în prezent. Celebrul artist și-a pierdut tatăl foarte devreme, iar lipsa lui o simte cel mai mult în perioada Sărbătorilor de iarnă.

02 dec. 2022, 12:39
Fuego, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: „Mi-a murit tatăl de foarte tânăr!”

Fuego, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale. Fuego este unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați artiști din România. El a reușit să ajungă în inimile oamenilor datorită vocii sale inconfundabile, dar și a melodiilor cu care a alinat durerile și suferințele celor care le-au ascultat.

Citește și Bustul poetului naţional Mihai Eminescu, dezvelit la Covasna în ajunul Zilei Naţionale a României. Fuego, invitat în secuime să cânte în cadrul unui spectacol patriotic

Deși se bucură de toată dragostea publicului său, Fuego are o mare durere în suflet, iar acest sentiment se acutizează în această perioadă premergătoare Sărbătorilor de iarnă.

Artistul a mărturisit că și-a pierdut tatăl extrem de tânăr din cauza unei probleme cardiace genetice, pe care el acum încearcă să o controleze.

„Tatăl meu avea o problema din gena. Ai mei nu au murit de cancer sau alte boli, au avut probleme cardiace și am început să mă controlez și eu.

Atunci tehnica medicala nu era ce e acum. Atunci, nu aveai posibilitatea să te controlezi. Un lucru este sigur, noi suntem trecuți de vârstă de 40 de ani, trebuie să te întreții cu niste medicamente care sunt ușor de luat. Am avut o deficienta de vitamina D. Tata mi-a transmis doar tradițiile, eu nu moștenesc de la el vocea, ci de la mama o moștenesc. Ea canta la „Cântarea României.” Și astăzi mama canta. Cu mama cântam în casa. Luam casete și le înregistram cu noi”, a declarat Fuego, la wownews.

Fuego a spus că îi este extrem de dor de tatăl său și că îi simte cel mai mult lipsa de sărbători, pentru că el era cel care obișnuia să pregătească masa de Crăciun, pe care o încărca cu fel și fel de bucate tradiționale ardelenești.

Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră

Fuego a dezvăluit că a fost nevoit să facă multe sacrificii pentru a ajunge la statutul pe care îl are acum, acela al unuia dintre cei mai iubişi artişti din România.

„Eu, când am fost la început de drum, acum 20 și ceva de ani, nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor, m-am descurcat singur doar cu ce mi-au dat mama și tata de acasă, mi-au băgat și niște bănuți lunar în buzunar ca să pot să stau la studii în București. De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat, că nu aveam bani să cumpăr acel bilet să mă duc de la Bucur Obor, unde stăteam în gazdă, până la I.L. Caragiale, unde studiam. Eu nu pot să uit aceste vremuri, pentru că au foste grele”, a mărturisit Fuego la Antena Stars.

Citește și Dan Negru, dezvăluiri impresionante despre Fuego. „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”