Dan Negru, dezvăluiri impresionante despre Fuego. „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Dan Negru l-a avut ca invitat pe Fuego la "Tu urmezi", emisiunea sa de la Kanal D. Artistul a venit cu întrebări de cultură generală din domeniul care l-a făcut atât de iubit și popular printre fani.

29 nov. 2022, 09:16
Dan Negru, dezvăluiri impresionante despre Fuego. „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”
Dan Negru, dezvăluiri impresionante despre Fuego. "N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!"

Dan Negru, dezvăluiri incredibile despre Fuego. Prezentatorul TV a făcut o dezvăluire impresionantă despre anii de prietenie care-l leagă de reputatul artist. „Trebuie neapărat să vă spun ceva despre Paul. N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor! Paul este unul dintre puținii oameni din lumea asta care mă sună să mă întrebe: „Ce mai faci?”. Atât! Mulțumesc pentru asta, Paul!”, a declarat Dan Negru în emisiunea sa de la Kanal D.

„Mă simt ca pe scenă, la San Remo. Îți mulțumesc pentru prietenia ta! Am venit cu sufletul deschis la emisiunea asta pentru că toate întrebările pe care le voi adresa concurentului vor fi întrebări care mă reprezintă pe mine ca artist, fac parte din viața mea, profesia mea”, a replicat Fuego, al cărui nume real este Paul Surugiu.

Citeşte şi: Fuego destramă mitul sărbătorilor: „N-am împodobit bradul niciodată, nu cânt colinde”

Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor!”

Fuego a dezvăluit că a fost nevoit să facă multe sacrificii pentru a ajunge la statutul pe care îl are acum, acela al unuia dintre cei mai iubişi artişti din România. „Eu, când am fost la început de drum, acum 20 și ceva de ani, nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor, m-am descurcat singur doar cu ce mi-au dat mama și tata de acasă, mi-au băgat și niște bănuți lunar în buzunar ca să pot să stau la studii în București. De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat, că nu aveam bani să cumpăr acel bilet să mă duc de la Bucur Obor, unde stăteam în gazdă, până la I.L. Caragiale, unde studiam. Eu nu pot să uit aceste vremuri, pentru că au foste grele”, a mărturisit Fuego.

Citeşte şi: Fuego, dezvăluiri despre averea pe care a strâns-o în zeci de ani de carieră: „Nu sunt un om extravagant. Investițiile mele au fost bine gândite și temperate”

Artistul a lămurit şi misterul medalionului pe care îl poartă mereu. „Am un medalion rotund, pe care îl deschid, iar acolo sunt părinții mei și îi port în permanență cu mine în geantă. Îmi aduc o stare de bine, o stare pozitivă și de fiecare dată când îl port, îmi aduce bine”, a mai spus Fuego.