Fuego, la un pas de o mare tragedie! Accidentul care i-a marcat viața îndrăgitului artist

Fuego a trecut prin mari provocări în viață. Îndrăgitul artist a depășit cu greu momentele care l-au marcat. Unul dintre ele a fost moartea tatălui său, iar un altul a fost un accident de pe autostradă în care era chiar el însuși să-și piardă viața.

04 apr. 2022, 12:52
Fuego, la un pas de o mare tragedie! Accidentul care i-a marcat viața îndrăgitului artist

Fuego a povestit experiențele cumplite prin care a trecut, lucruri mai puțin cunoscute din viața lui.

Întrebat despre un moment greu care i-a marcat viața, dar care l-a întărit, Fuego a povestit: „Suferinţa după tatăl meu, atunci când l-am pierdut şi nu înţelegeam de ce un om la 58 de ani, sănătos, nu a mai putut trăi. Acesta e un moment greu şi un altul am avut nu de multă vreme, când am făcut un soi de accident pe autostradă, spre mare, nevinovat fiind. Un motociclist a aţipit la volan şi a intrat frontal în mine, cu peste 200 de km/oră, eu neavând viteză. Am reuşit să ţin volanul drept, nu am frânat şi aşa am evitat o mare tragedie! Din fericire, nici motociclistul, ca printr-o minune, nu a păţit nimic. În general, depăşesc momentele grele şi reuşesc să găsesc soluţii pentru orice! Şi da, fiecare episod complicat mi-a marcat viaţa şi m-a făcut cine sunt azi!

Chiar şi când eram tânăr şi n-aveam uneori, la facultate, prin anii 96-97, ce mânca în Bucureşti sau cum să merg cu tramvaiul, din lipsa banilor, eu tot percepeam ca o lecţie momentele alea. M-au călit, m-au făcut cine sunt acum şi sunt mândru că am mintea pe umeri, că n-am fost nici o clipă îmbătat de succes, oricum ar fi fost el, că am gestionat bine viaţa şi cariera, că am fost cumpătat şi iată-mă azi, cu aproape 30 de ani de reuşite şi împliniri, în parcursul profesional, cu o viaţă liniştită şi împlinită”.

Citește și Fuego a renunțat la cântat din cauza pandemiei. Ce a fost nevoit artistul să facă pentru bani

Fuego a mărturisit că tot ce și-a dorit a reușit să facă să devină realitate. Iar pentru dorințele pe care le mai are, artistul a spus că va munci până când va reuși.

„Am tot ce mi-am dorit până în punctul acesta. Ce-mi doresc de acum, va veni, voi munci pentru asta şi sigur voi realiza, pentru că sunt perseverent şi pentru că ştiu că totul, absolut totul se clădeşte cu implicare şi dăruire”, a mai spus Fuego pentru OkMagazine!.

Citește și Fuego, probleme grave de sănătate! Mărturisire emoţionantă a artistului: „Am făcut tratamente rapide, fie medicamentoase, fie băbeşti!”