Fuego a renunțat la cântat din cauza pandemiei. Ce a fost nevoit artistul să facă pentru bani

Fuego a recunoscut că perioada pandemiei a fost un moment de grea încercare pentru cariera sa muzicală, multe dintre concerte fiind anulate. Artistul a găsit o altă pasiune din care a făcut bani.

30 nov. 2021, 14:34

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, este un artist care a înregistrat un succes răsunător la public, însă perioada pandemiei l-a afectat profund, având în vedere că multe dintre concerte au fost anulate.

Momente dificile pentru Fuego. Veste tristă pentru fani: „Sunt dezamăgit!”

Fuego a suferit și din punct de vedere financiar întrcât solistul își câștiga existența din muzică. Artistul a găsit forța de a merge mai departe și chiar dacă muzica nu a mai fost preocuparea sa principală în ultima vreme, acesta s-a reorientat tot către o activitate artistică care i-a adus și venituri financiare.

Fuego cochetează cu pictura de câțiva ani și are chiar și un manager care se ocupă de vânzarea lucrărilor, iar principalii clienți sunt în general din Berlin.

„Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult și asta mi-a făcut bine. Cu siguranță tuturor ne-a fost greu și încă ne este.”, a declarat Fuego în cadrul unei emisiuni TV.

Fuego, dezvăluire șoc! Artistul suferă de probleme cardiace: „Mă tratez cu pastile”

Fuego, pe numele real, Paul Surugiu, a dezvăluit pentru Antena Stars că că are o predispoziție către problemele cardiace, afecțiune moștenită genetic de la tatăl său.

Artistul a menționat că are în permanență grijă de starea lui de sănătate și că se tratează cu medicație. Fuego a menționat că nu este vorba despre despre un tratament complex ci doar de pastile care ajută la o bună funcționare a sistemului circulator și a întregului organism. De asemenea, artistul a slăbit considerabil fapt extrem de benefic pentru organismul său.

Fuego a izbucnit în lacrimi de ziua lui, la TV. Dezvăluiri despre tragedia neștiută a artistului: „Îmi pare rău că a plecat prea devreme”
„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego, potrivit Antena Stars.

Fuego a mai afirmat că era un copil gurmand căruia îi plăcea mâncarea gătită și mai ales coznacul făcut de bunica sa.

„Eu în copilărie mâncam sarmalele făcute de bunica, mâncam cozonacul cu mac și cu nucă, care-i foarte gustos, dar care-i foarte caloric. Mâncam tocănița cu smântână și cu mămăligă, adică nu am făcut rabat de la mâncarea de acasă”, a mai adăugat artistul.