Fuego, mesaj emoţionant pe Facebook: „Rămâi cu bine tată…”

Fuego a ajuns să fie cunoscut în întreaga ţară, şi deşi toţi îl ştiu cu zâmbetul mereu pe buze, artistul ascunde o mare durere în suflet. Acesta a împărtăşit totul cu fanii săi pe Facebook.

RomaniaTV.net
11 mart. 2017, 18:09
Fuego, mesaj emoţionant pe Facebook: „Rămâi cu bine tată…”

Fuego a postat pe contul lui de Facebook o postare emoţionantă despre tatăl lui, care s-a stins din viaţă în urmă cu şapte ani de zile.

„Nu-mi plac foarte tare întoarcerile în timp, dar uneori acestea ne aduc cu picioarele pe pământ. Azi se fac şapte ani de când tatăl meu, un om de ispravă, un intelectual şi-un pasionat de tot ce-nseamnă artă şi frumos, ne-a părăsit. Am dese momente în care mi-e dor de el şi cu zâmbetul pe buze mi-aduc de toate clipele în care ne-aveam griji, de sacrificiile lui, de felul în care mă învăţa ce e bine şi ce nu, de glumele sale, de cele mai bune mâncăruri. N-am cum să-l readuc înapoi, pentru că asta e viaţa, dar mă gândesc cu drag la felul în care m-a crescut şi mi-a lăsat o moştenire special şi o creştere ireproşabilă. Rămâi cu bine, tată şi să ştii că le povestesc permanent, tuturor, despre felul tău de-a fi şi despre cum era cu tine! Iubiţi-vă părinţii, dragii mei, şi nu uitaţi să fiţi cu ei atât timp cât trăiesc!”, a scris Fuego pe contul lui de Facebook.

Citeşte şi Andra, mesaj emoţionant de ziua de naştere a tatălui ei