Fuego petrece Crăciunul într-un mod inedit. A lăsat împodobitul bradului şi s-a dus la Palat. Ce surpriză va face vedeta fanilor săi pe 25 decembrie

Este pentru prima dată când Fuego nu îşi petrece perioada sărbătorilor de iarnă pe marile scene din România, unde era aclamat de fani. Pandemia de coronavirus i-a schimbat total planurile, însă cântăreţul faimos a reuşit să se reprofileze repede şi nu oricum.

22 dec. 2020, 23:48

Fuego petrece Crăciunul într-un mod inedit. Chiar dacă anul acesta celebrul cântăreţ nu a avut faimosul turneul de colinde de Crăciun, a reuşit să fie aproape de inimile românilor şi pregăteşte un show cu totul inedit în prima zi de Crăciun.

Fuego petrece Crăciunul într-un mod inedit. A lăsat împodobitul bradului şi s-a dus la Palat. Show de excepţie pe 25 decembrie

Chiar în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, Fuego a pregăti un show la … Palat, la TVR 2, de la ora 13.30! Paul Surugiu și-a chemat parte din bunii prieteni și-a realizat un program de zile mari, perfect pentru masa de Crăciun.

Mai mult de atât, vedeta a gătit pentru invitații săi, le-a cântat și i-a urat, i-a servit și a ales câțiva dintre cei pe care cu siguranță vreți să-i revedeți, scrie cancan!

Astfel, cei care vor colinda și vor aduce veselia în casele românilor, de Crăciun sunt mari artiști ai României, care vă aduc colinde, muzică de petrecere, cântece vechi și noi,emoții și energie, magie și povești frumoase.

Irina Loghin va spune bancuri, va schimba ţinute care mai de care mai minunate, va colinda și ne va purta în lumea cântecelor sale, în ipostaze inedite, dar și în duet alături de Paul Surugiu. Totodată, Corina Chiriac va vorbi despre cel mai frumos Crăciun al ei şi va cânta melodiile sale cunoscute și face și o dedicație de colecție românilor.

Mirabela Dauer ne va emoționa cu glasul ei special, ne va binedispune și va face ca atmosfera să fie deplină. A pregătit două dintre cele mai frumoase și sensibile cântece dinrepertoriul ei!

Gabriel Dorobanțu ne propune șlagăre, dar și o premieră,într-un moment spectaculos. Ovidiu Komornyik ne colindă în stilul său caracteristic, ne spune ce așteptări are de la noul an și face mărturisiri despre iertări, cântând dragostea. Toate momentele le veţi regăsi în emisiunea care va avea loc vineri.

Citeşte şi: An fără precedent pentru Ștefan Bănică, Fuego și Ștefan Hrușcă. Și-au anulat concertele de Crăciun