Fuego despre prietenia sa cu Ion Dichiseanu: „L-am văzut când a plans, l-am vazut când s-a bucurat. Nu pot decât să-i port o vie amintire”.VIDEO

Fuego și-a făcut apariția la Teatrul Nottara unde a fost depus sicriul maestrului Ion Dichiseanu. Cântărețul a vorbit despre prietenia strânsă pe care o avea cu actorul.

21 mai 2021, 16:35
Fuego despre prietenia sa cu Ion Dichiseanu: „L-am văzut când a plans, l-am vazut când s-a bucurat. Nu pot decât să-i port o vie amintire”.VIDEO

Fuego s-a prezentat la Teatrul Nottara unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului Ion Dichiseanu. Cântărețul a vrut să-și exprime un ultim omagiu celui pe care l-a considerat un mentor dar și un prieten de suflet.

„Cea mai frumoasa amintire este aceea când am facut momentul de la Sala Palatului în care eu cântam iar maestrul recita. Oamenii l-au aplaudat în picioare zeci de minute pentu ca el recitase un poem pentru colegii lui care plecaseră dintre noi. A fost cel mai frumos moment din viața mea. De fiecare dată întâlnirea mea cu el a fost una unică. Am facut parte din cercul lui de prieteni din ultimii ani, l-am văzut când a plans, l-am văzut când s-a bucurat. Plecarea aceasta ar trebui sa ne pună pe gânduri. Sunt foarte puțini actori din generația de aur, care joacă pe scena teatrelor. Sunt onorat de întâlnirea cu maestrul Ion Dichiseanu. Sunt fericit ca l-am cunoscut”, a mărturisit Fuego pentru România TV.

Fuego despre Ion Dichiseanu: „Și-a dorit să trăiască, și-a trăit viața până în ultimul moment”

Fuego a mai mărturisit că a fost devastat când a aflat de moartea dragului său prieten, Ion Dichiseanu, de a cărui stare de sănătate s-a interesat mereu din momentul în care marele actor a fost internat în spital.

„Am primit greu această veste, mai ales pentru că știam că maestrul este în spital. Am vorbit cu Ioana, am vorbit cu Simona, mă interesam foarte des despre el. El și-a iubit atât de mult familia. El a murit fericit. Nu pot decât să-i port o vie amintire. Si-a dorit să trăiască, și-a trăit viața până în ultimul moment. Eu am urmărit filmul „Toate Pânzele Sus” și voiam sa fiu un mic Pierre Vaillant. Îl voi iubi cât voi trai”, a mai adăugat Fuego.