Fuego rupe rândul artiștilor care se bat pe Sala Palatului. „Nu sunt megaloman”

Într-un showbiz în care dacă nu cânți la Sala Palatului, nu exiști, Fuego face din nou diferența. Celebrul artist nu s-a înscris niciodată în goana pentru celebrul spațiu de spectacole și nici nu-și dorește s-o faca, deoarece, spune el, nu e un loc în care se simte confortabil.

13 mart. 2017, 09:40
Fuego rupe rândul artiștilor care se bat pe Sala Palatului. „Nu sunt megaloman”

„Nu știu dacă am mai spus asta vreodată, dar mie-mi place să comunic cu publicul meu! Îmi place să văd fețele oamenilor, să merg printre ei, să le observ expresiile și să fac într-un fel sau altul ca ei să se simtă la o sărbătoare, nu la un simplu concert cu un interpret venit pe scenă să cânte un playlist atent stabilit. Poate și din această cauză nu am jucat foarte des la Sala Palatului din București. Nu e vorba că nu-mi doresc, mai ales că am făcut o seară grandioasă, sold out, în 2012 – cinci ore de spectacol live, cu două orchestre, muzică ușoară și muzică populară, cu invitați și nenumărate surprize”, explică Fuego.

Fuego, mesaj emoţionant pentru MAMA SA. Fanii l-au răsplătit cu 10.000 de like-uri FOTO

”Pot în orice moment să fac o seară la Sala Palatului, dar nu sunt foarte deschis la această idee din mai multe considerente – sala aceasta este grandioasă, fiind atent construită pentru conferințele partidului, neavând o acustică muzicală impresionantă din punctul meu de vedere, nu mă simt confortabil știind că nu pot comunica așa cum îmi doresc cu toți cei din sală, iar emoțiile și nebunia din jurul unei astfel de producții ar fi prea mari și nu mi-ar lăsa libertatea de a fi eu însumi pe scenă. În schimb, îi felicit pe toți colegii mei care fac față stresului și care fac show-uri de excepție acolo!”, mai spune artistul fâcând referire la colegi precum Ștefan Bănică, Horia Brenciu, Delia și, mai nou, Andra.