Fuego rupe tăcerea! Artistul a recunoscut după 30 de ani de carieră. ”Am trăit cu pâine și slănină”

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști români din toate timpurile. De mai bine de 30 de ani el colindă țara în lung și în lat pentru a-i încânta pe români cu șlagărele sale nemuritoare.

17 feb. 2024, 14:17
Fuego rupe tăcerea! Artistul a recunoscut după 30 de ani de carieră. ”Am trăit cu pâine și slănină”
Fuego rupe tăcerea! 

Fuego rupe tăcerea! Deși este iubit și apreciat de o țară întreagă, Fuego nu se consideră vedetă și spune că în viață este important ca înainte de toate să fii om.

Citește și Fuego, cuprins de nostalgia copilăriei și a Sărbătorilor de Iarnă: ”Tânjeam la cele două portocale pe care le aducea Moş Gerilă cu mari relaţii la alimentară”

Fuego rupe tăcerea!

„Nu mă consider o vedetă și nu îmi place cuvântul acesta. Urăsc cuvântul acesta. Cel mai important este să fii un om de rând. Probabil că și acesta este unul dintre secretele unui artist ca să ajungă la o vârstă în carieră”, a declarat Fuego, pentru Antena Stars.

Anul acesta, Paul Surugiu împlinește 30 de ani de carieră, o carieră de succes pe care foarte mulți artiști visează să o aibă. Cu toate acestea, el și-a păstrat modestia cu care a fost crescut și nu a uitat niciodată de unde a plecat.

Recent, artistul a recunoscut că în copilărie nu a fost crescut în puf și deseori mânca pâine cu slănină și ceapă sau mămăligă cu brânză rasă deasupra.

„Anul acesta fac 30 de ani de carieră, dar am trăit și cu pâine cu slănină când eram copil, am mâncat și pâine cu unsoare și pâine cu margarină, cu brânzică rasă deaspura. Am mâncat și cartofi copți, când probabil nu aveam unele bunătăți pe care ni le doream, pentru că noi am trăit o perioadă în comunism în care ne-am fi dorit să mâncăm o portocală, un kiwi, nu se găseau astea. Și când se găseau la alimentară se crăpau geamurile pentru că trebuia să ai relații ca să găsești o banană sau o portocală. Eu cred că anii aceștia 30 sunt niște ani de o experiență și o intensitate extraordinară pentru că eu nu m-am schimbat în acești 30 de ani. Eu sunt copilul Paul Surugiu care a pornit de la Turda, cu bune și rele”,  a mai spus artistul.

Citește și Fuego, asaltat cu trandafiri și borcane cu dulceață, chiar în mijlocul spectacolului! S-a urcat pe scaun și a continuat să cânte: ”Dacă pic, pic la dumneata în brațe, doamnă!”