Fuego s-a săturat de Fuego. Interpretul piesei „Împodobeşte mamă bradul” vrea să-şi schimbe numele de scenă

Fuego, cunoscutul interpret al piesei "Împodobeşte mămă bradul", a anunţat într-o postare pe Facebook că doreşte să renunţe la numele de scenă sub care a cunoscut consacrarea.

17 dec. 2015, 08:05
Fuego s-a săturat de Fuego. Interpretul piesei „Împodobeşte mamă bradul” vrea să-şi schimbe numele de scenă

Mi se pare că e vremea să renunț treptat la numele de FUEGO! Nu știu sincer cât de ușor le va fi glumeților să digere schimbarea aceasta și să găsească noi poante, unele mai reușite altele mai limitate, pe seama numelui PAUL SURUGIU! Sincer, m-am înțeles bine cu Fuego! La începuturi vorbea despre ce cântam, mai apoi am zis că trebuie să-l impun, ulterior numele devenise cunoscut și oamenii mă identificau. Acum e deja pe buzele oamenilor și ușor pot reveni la numele meu! Oricum, dincolo de toate acestea, actul artistic este cel care ne diferențiază.

Am ajuns într-o altă etapă a carierei mele și știu că pot face mult mai mult pentru publicul și admiratorii mei! Cu sentimentul acesta m-am trezit de dimineață! Ce-i drept, destul de istovit după turul de forță pe care-l am, la care am ajuns abia la mijloc – minunatul turneu ACASĂ DE CRĂCIUN! Nu disper, colindele mă revigorează și merg mai departe pentru public și pentru satisfacția mea! Iubesc să fiu pe scenă! Zi frumoasă să avem!”, a scris cel cunoscut sub numele de Fuego, pe contul său de Facebook.

Citeşte şi TE CUNOSC DE UNDEVA: Fuego şi Irina Loghin au dubluri de la Clejani

Paul Surugiu, alias Fuego, are 39 de ani, s-a lansat în muzică în 1994, iar piesa sa cea mai cunoscută, „Împodobeşte mamă bradul”, a lansat-o în iarna lui 2002.