Fuego, surprins de bunica lui. Ce cadou neașteptat a primit acesta

Fuego este printre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi. Deși a muncit din greu să ajungă celebru, nu a uitat nicio clipă de unde a plecat. Pentru bunica lui, cântărețul a rămas însă copilul de odinioară.

06 dec. 2022, 18:54
Fuego, surprins de bunica lui. Ce cadou neașteptat a primit acesta

Fuego este printre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi.  Bunica acestuia își răsfață nepotul ori de câte ori are ocazia, așa cum făcea când acesta era copil. Chiar dacă timpul a trecut, iar Fuego este un om în toată firea, bunica lui îl răsfață la fel.

Ce cadou inedit a primit acesta de la bunica lui

Se apropie sărbătorile cu pași repezi, așa că toată lumea se gândește ce cadouri să le facă celor dragi. Bunica lui Fuego a reușit să îl surprindă și să îl emoționeze pe acesta.

Citește și : Soția lui Nosfe nu poate trece peste moartea cântărețului. Cum și-a emoționat aceasta urmăritorii

„Eu am primit câteva cadouri, dar nu foarte interesante. Am primit niște dulciuri, niște bomboane de la Chișinău, am primit de la publicul meu, că sunt în turneu, tot felul de lucururi frumoase și multe flori, dar de dimineață Moș Nicolae mi-a adus ceva cu totul și cu totul special. Wau! Nu pot să cred! Am primit sarmale ardelenești făcute de bunica mea. Mi l-a trimis la Cluj, la spectacol.
De fiecare dată în turneu ne îngrășăm câte 5 kg, asta pentru că lumea ne primește cu brațele deschise și în primul oraș din turneu eu am fost primit cu sarmale ardelenești făcute de bubulina mea, pe care mi le-a trimis la sala de spectacol.”, a spus Fuego pentru Antena Stars.

Citește și : Vlăduța Lupău și-a pus urmăritorii serios pe gânduri. Cântăreața trece printr-un moment dificil: ”Sunt aproape cheală”

Fuego a ajuns acum un cântăreț de succes, însă și în viața lui au fost multe momente de cumpănă. Artistul își aduce aminte că erau momente în care nu avea bani să își cumpere bilet de tramvai.

„De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat ca nu aveam bani să cumpar acel bilet să ma duc de la Bucur Obor unde stăteam in gazda până la I.L. Caragiale unde studiam. Eu nu pot sa uit aceste vremuri pentru ca au foste grele. De fiecare data încerc sa-i fac pe oameni sa uite de problemele pe care le au. Nu cred ca există un om care sa nu aibă probleme.(…) Cu toții avem probleme, rate la bănci și momente dificile. Eu când uit pe scena uit de toate necazurile, supărările și lucrurile la care nu vreau sa ma gândesc.”, a declarat Fuego, la Antena Stars.