Fuego trage un semnal de alarmă după ce a devenit victima hackerilor: „Este ultima oară când scriu acest mesaj”

Fuego trage un semnal de alarmă după ce a devenit victima hackerilor. Artistul dezvăluie apariția unui număr tot mai mare de conturi false pe platformele de social media, care îi utilizează numele. Acesta a reacționat prompt, avertizându-și fanii cu privire la această situație și îndemnându-i să nu cadă în capcana conturilor false.

26 mai 2023, 12:55
Fuego trage un semnal de alarmă după ce a devenit victima hackerilor: „Este ultima oară când scriu acest mesaj”
Fuego trage un semnal de alarmă după ce a devenit victima hackerilor

Fuego trage un semnal de alarmă după ce a devenit victima hackerilor. În ceea ce îl privește, situația a fost cu atât mai gravă, deoarece hackerii implicați în acest caz au mers mai departe de furtul de identitate, solicitând chiar sume de bani în numele său.

Cântărețul a decis să atragă atenția asupra acestui aspect și să-și avertizeze fanii să fie vigilenți în fața acestor conturi false, deoarece este important ca oamenii să fie conștienți de aceste practici și să se protejeze de posibilele înșelătorii online.

Citește și: Fuego, mărturisiri înfiorătoare despre trecutul său. „Am făcut şi foamea, am avut nopţi în care mi-a dat sângele pe nas”

Fuego trage un semnal de alarmă după ce a devenit victima hackerilor

Fuego a subliniat că a fost nevoie de aproape doi ani pentru a obține verificarea prin bulină albastră pe contul său de Facebook, care confirmă autenticitatea profilului. Cu toate acestea, chiar și cu această recunoaștere oficială, oamenii se lasă încă ușor păcăliți de aceste înșelătorii.

Da, este adevărat și nu sunt eu singurul care pățește așa ceva, pățesc foarte mulți colegi de-ai mei. În primul rând, foarte mulți artiști pentru că le este furată identitatea, desigur, în online.

Eu am făcut și un anunț pe Facebook astăzi și este ultima oară când scriu acest mesaj, pentru că m-am plictisit, cred că am scris până acum zeci de anunțuri pe Facebook, numai că oamenii sunt foarte creduli. Ei nu se interesează din sursă sigură, sursa sigură pentru un artist independent, la fel ca și mine, este în primul rând pagina de Facebook cu bulină albastră”, a spus Fuego, la Antena Stars.