Fuia, confundat cu Puya. Noul ministru, coborât cu tableta printre agricultori

L-au aşteptat pe Puya, dar s-au trezit cu Fuia. Ministrul Agriculturii a vizitat comuna gălăţeană Matca, una dintre cele mai productive zone de legume ale ţării, informează România TV. Aici, zăpezile şi gerul au distrus peste 250 de hectare de solarii. Agricultorii credeau că numele ministrului este Puya.

RomaniaTV.net
23 feb. 2012, 20:57

Înainte ca demnitarul să ajungă în satul lor, oamenii ştiau că este aşteptat un ministru.

Nici nu mai ştiu cum îl cheamă… Aşa, Puya, nu Fuia. Aaaa, Puya e la manele„, s-a încurcat în nume unul dintre săteni, confundându-l pe noul ministru de la Agricultură cu muzicianul rap, Puya.

Mulţi dintre agricultori au crezut că vizita ministrului Agriculturii le va aduce folii de plastic pentru solariile făcute una cu pământul.

Vrem folie d-asta, nu bani în mână”, a spus săteanul, întrebat cu ce îl poate ajuta ministrul.

Tot ce le-a putut promite Stelian Fuia însă a fost că vor avea camere agricole până în luna mai, camere care vor colabora cu ministerul inclusiv pe probleme de dezastre naturale.

Toate ofurile agricultorilor din comuna gălăţeană au fost contabilizate de ministru într-o… tabletă.

„Plec cu nişte probleme şi o să mă întorc cu nişte soluţii”, a spus Fuia, la finalul întrevederii cu agricultorii.

„Domnul ministru, dacă nu veniţi, în termen de 10 zile, eu sparg televizorul. Îl sparg şi nu ne mai trebe nimic şi să plecaţi definitiv din Bucureşti cu toată lumea de acolo”, a fost replica unui agricultor.