„FULGERUL” Usain Bolt se va lua la întrecere cu un autobuz

Sprinterul jamaican Usain Bolt, cel mai rapid om al planetei, a sosit vineri la Buenos Aires, în cadrul primei sale vizite în Argentina, al cărei punct principal va fi o cursă împotriva unui autobuz aparţinând transportului public local.

14 dec. 2013, 07:55
„FULGERUL” Usain Bolt se va lua la întrecere cu un autobuz

Următoarele mele provocări vor fi să-mi îmbunătăţesc timpii la viitoarele Jocuri Olimpice de la Rio de Janeiro, în 2016, şi să dobor recordul mondial la 100 de metri„, a precizat Usain Bolt în cursul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.

„Fulgerul” jamaican a exclus, totodată, posibilitatea de a concura pe distanţa de 400 de metri la Jocurile de la Rio, aşa cum s-a vehiculat la un moment dat în presa sportivă internaţională. „Nu vreau să alerg pe 400 de metri la Rio, este o probă prea dură pentru mine şi necesită o pregătire intensă„, a subliniat multiplul campion olimpic şi mondial.

Pe lângă întrecerea cu autobuzul, care va avea loc sâmbătă, pe celebrul bulevard „9 Iulie” din Buenos Aires, vizita lui Usain Bolt mai cuprinde, între altele, o serie de acţiuni dedicate copiilor argentinieni, precum şi participarea la festivitatea de premiere a celor mai buni atleţi argentinieni.

CITEŞTE ŞI: Cel mai rapid fotbalist din lume! Cum se descurcă Usain Bolt cu mingea