Fulgy a izbucnit în plâns, în direct. Ce spune despre scandalul drogurilor: „Sincer, îmi pare rău!”

Fulgy a izbucnit în plâns, în direct şi povestește că s-a dus la studioul lui Alex Velea, unde a avut loc o petrecere. Fiul Clejanilor susține că în studiourile muzicale, de obicei se fumează iarbă, și că acesta a inhalat fumul de la celelalte persoane.

31 mai 2021, 23:40
Fulgy a izbucnit în plâns, în direct. Ce spune despre scandalul drogurilor: „Sincer, îmi pare rău!”
Fulgy a izbucnit în plâns, în direct

Fulgy a izbucnit în plâns, în direct. „Dacă făceam ceva grav, acum eram arestat. Era un filtru de poliţie. Dacă tot ai trecut pe aici, trebuie să îţi fac şi eu control. Mi-au făcut alcool test, control la maşină şi am mers mai departe. Când ajung acasă, alte trei maşini erau în spate, cu girofaruri. Nu a ieşit nimic la test. Atunci l-am sunat şi pe tata, că eram la el în zona. Toată Poliţia Română este controlată de mafie. 

Un poliţist i-a zis tatălui meu că are ordin de sus să mă ia la INML şi să mă testeze antidrog. Sincer, îmi pare rău că am cunoscut drogurile. 

Vreau să anunţ oficial că nu mai cânt alături de familia mea. Eu am ajuns dirijor şi nu vreau să mai cânt, în timp ce vin în emisiune îmbrăcat în 10.000 de euro„, a declarat Fulgy la Antena Stars.

Citeşte şi: Fulgy de la Clejani a fost internat la dezintoxicare în Spania. „Tata a băgat în mine 800.000 de euro. Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea”

Fulgy a izbucnit în plâns, în direct

Fulgy

a răspuns zvonurilor conform cărora ar fi stat o lună și jumătate internat la o clinică de dezintoxicare din Spania. Tânărul a reacționat foarte dur la aceste întrebări din partea jurnaliștilor și a susținut că a stat doar o lună la centrul de reabilitare pentru consumul de droguri: „Am stat o lună, într-un loc unde plătești 20.000 de euro, numai în piscine, unde am călărit, am făcut yoga, am avut parte numai de consiliere psihologică.

În ceea ce privește cunoștințele lui Fulgy cu privire la efectul psihedelicelor, tânărul susține că este foarte informat pe acest subiect. De asemenea, tânărul nu înțelege de ce toată lumea consideră drogurile un subiect tabu, din moment ce majoritatea tinerilor din țară sunt prinși în acest viciu.

Pierdeam la cazino sute de mii de euro, voiam să văd ce se întâmplă cu mine. Ce este atât de tabu la drogurile astea, că se droghează toată România.”, a mai afirmat fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani.