Fulgy de la Clejani, prins drogat la volan: „Sunt şmecher că v-am adus pe toţi aici”

Băiatul Clejanilor, prins drogat la volan în timpul unui control de rutină. Acesta a fost dus la INML după ce drugtestul a ieșit pozitiv la canabis.

30 mai 2021, 08:24
Fulgy de la Clejani, prins drogat la volan: „Sunt şmecher că v-am adus pe toţi aici”
Fulgy de la Clejani, prins drogat la volan: "Sunt şmecher că v-am adus pe toţi aici"

Fulgy de la Clejani, prins drogat la volan sâmbătă seară. Fiul Clejanilor a fost dus la IML pentru recoltarea probelor biologice. În urma rezultatelor s-a constatat că acesta consumase canabis.

Fulgi de la Clejani, prins drogat la volan

„Dupa ce mi se intampla nu mai pot sa zic ca sunt chitarist, basit…. sunt smecher ca v-am adus pe toti aici. Mama, plec in Las Vegas. Iubesc justitia, dar nu am taiat pe cineva, sunteti controlati de masoni, am toate probele. În america nu se intampla asa ceva, e frumos mama şi mea stie ca sunt pui de smecher. Nu știu cat mai stau pe aici trebuia sa ma vad și eu cu 6-7 gagici”, a declarat jurnaliştilor băiatul Clejanilor.

Citeşte şi Doliu în familia Clejanilor. Fulgy: „Am un anunț trist de făcut”

Reamintim că în urmă cu doar câteva zile, acesta recunoștea că ajunsese să piardă peste un milion de euro la jocurile de noroc din cauza anturajului.

„Eu mă trezeam la 10 noaptea și plecam la casino. Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg!

Intrasem în depresie că pierdusem 1.000.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro”, declara recent fiul Clejanilor.

Citeşte şi Viorica de la Clejani a izbucnit în plâns, în direct: „Nu ştiţi ce înseamnă să suferi de cancer”

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost internat într-o clinică de dezintoxicare din Spania.

„Am renunţat la absolut orice viciu în viaţa mea. Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună şi jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viaţă. Nu îndemn pe nimeni de pe faţa pământului ăsta să se drogheze. Dacă consumaţi droguri, vă consumaţi fericirea. Nimeni şi nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruşi în el. Trebuie reînoit, lucrat la el”, a spus Fulgy, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Sâmbătă seară au fost prinși şapte șoferi drogați în Capitală. Unul dintre ei era un taximetrist în timpul serviciului.

În doar câteva ore, polițiștii au dat 85 de amenzi.