Fulgy, acuzaţii grave la adresa băieţilor de la studioul lui Velea: „Mi-au făcut manevre. România este o mafie”

Fulgy pare să fi depăşit problemele din ultima perioadă. Externat de la Obregia de doar câteva zile, fiul Clejanilor încearcă să ia viaţa de la capăt.

03 iul. 2021, 19:00
Fulgy, acuzaţii grave la adresa băieţilor de la studioul lui Velea: „Mi-au făcut manevre. România este o mafie”

Fulgy s-a reapucat de sală şi, în plus, şi-a manifestat intenţia de a cânta alături de părinţii lui în spectacole, lucru pe care, nu cu mult timp în urmă, a declarat că nu-l va mai face. Hotărât lucru, tânărul şi-a pus în minte să se reinventeze.

Fulgy se reinventează

E una dintre ideile mele de a mă reinventa. Am făcut pauză 2-3 ani, nu am cântat deloc. Însă mi-am dat seama că, decât să pierd timpul aiurea, mai bine cânt cu părinţii mei şi mai fac nişte bani. Vreau să fie clar: când cineva mă întreabă cu ce mă ocup, sunt producător muzical, sunt pianist, sunt chitarist, sunt chitarist basist, am o emisiune tv deci sunt şi moderator, sunt YouTuber şi merg si la spectacole alături de familia mea.

Am nişte părinţi minunaţi, care mi-au luat apărarea tot timpul. Mereu mi-au spus că sunt bine-venit în taraful din Clejani”, a declarat Fulgy la Antena Stars.

Citeste si Fulgy a ars o bacnotă de 100 de lei la un restaurant de fițe. Aroganța supremă îl poate costa pușcăria. „Uitați ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni!”

Fulgy crede că băieţii lui Alex Velea i-au făcut „manevre”

Băiatul Clejanilor a făcut, apoi, referire la problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă şi la conflictul cu Alex Velea. El este de părere că a rămas fără permis şi i s-a făcut dosar penal pentru că băieţii de la studioul lui Velea, pe care el i-a dus cu maşina, i-ar fi făcut „manevre”.

Eu sunt o persoană în care, dacă tragi o săgeată, mă răneşti şi e posibil să mă dezechilibrez. Toate lucrurile care mi s-au întâmplat în ultima vreme m-au afectat puternic şi nu am mai putut funcţiona la capacitate normală. Am fost atacat din multe părţi.

Cu Alex Velea nu vreau să mai am de-a face, nici el nu cred că mai vrea să aibă de-a face cu mine. Vreau să ne vedem fiecare de treaba lui, dar acolo s-au consumat substanţe interzise, să fie clar. Eu am rămas fără permis, eram cu doi inşi de-ai lui în maşină şi am impresia că ei mi-au făcut manevre.

Fix după ce am plecat de la Velea, mă opreşte Poliţia. Ăia mă roagă: Du-ne şi pe noi acasă. Eu am rămas fără permis, ei nu au păţit nimic. Înregistrările sunt la Poliţie, alea originale cu toate discuţiile din casă, cum s-a întâmplat de la început până la sfârşit. N-o să aveţi niciodată acces la ele, pentru că trăim într-o mafie. România este o mafie„, a declarat, indignat, fiul Clejanilor.

Citeste si Fulgy, primele declaraţii după ce a ieşit de la Obregia: „În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă”