Fulgy, atac furibund la adresa părinţilor lui: „Nişte lăutari: o femeie care cântă cu vocea, unul cu acordeonul. Lăsați-i naibii să cânte acolo”

Problemele din familia Clejanilor par departe de a se fi încheiat. În plus, ele par să devină din ce în ce mai grave! După ce, în urmă cu doar câteva zile, Fulgy declara că are de gând să se alăture părinţilor lui în spectacole, astăzi, i-a „desființat” într-o filmare pe care a făcut-o publică într-un Instastory.

04 iul. 2021, 23:49
Fulgy, atac furibund la adresa părinţilor lui: „Nişte lăutari: o femeie care cântă cu vocea, unul cu acordeonul. Lăsați-i naibii să cânte acolo”

Fulgy a spus despre părinții lui că sunt doar nişte lăutari care cântă după ureche şi că presa ar trebui să vorbească mai mult cu el decât cu părinţii lui, scrie cancan.ro

În legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata!

Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare realizată în timp ce era în cada plină cu apă.

Fulgy, acuzaţii grave la adresa băieţilor de la studioul lui Velea: „Mi-au făcut manevre”

Fulgy este de părere că a rămas fără permis şi i s-a făcut dosar penal pentru că băieţii de la studioul lui Velea, pe care el i-a dus cu maşina, i-ar fi făcut „manevre”.

Citeste si Fulgy a ars o bacnotă de 100 de lei la un restaurant de fițe. Aroganța supremă îl poate costa pușcăria. „Uitați ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni!”

„Eu sunt o persoană în care, dacă tragi o săgeată, mă răneşti şi e posibil să mă dezechilibrez. Toate lucrurile care mi s-au întâmplat în ultima vreme m-au afectat puternic şi nu am mai putut funcţiona la capacitate normală. Am fost atacat din multe părţi.

Cu Alex Velea nu vreau să mai am de-a face, nici el nu cred că mai vrea să aibă de-a face cu mine. Vreau să ne vedem fiecare de treaba lui, dar acolo s-au consumat substanţe interzise, să fie clar. Eu am rămas fără permis, eram cu doi inşi de-ai lui în maşină şi am impresia că ei mi-au făcut manevre.

Fix după ce am plecat de la Velea, mă opreşte Poliţia. Ăia mă roagă: Du-ne şi pe noi acasă. Eu am rămas fără permis, ei nu au păţit nimic. Înregistrările sunt la Poliţie, alea originale cu toate discuţiile din casă, cum s-a întâmplat de la început până la sfârşit. N-o să aveţi niciodată acces la ele, pentru că trăim într-o mafie. România este o mafie”, a declarat fiul Clejanilor la Antena Stars

Citeste si Fulgy, primele declaraţii după ce a ieşit de la Obregia: „În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă”

 


loading...