Viorica de la Clejani a izbucnit în plâns, în direct: „Nu ştiţi ce înseamnă să suferi de cancer”

Viorica de la Clejani a izbucnit în plâns, în direct, la emisiunea "Vorbeşte lumea", de pe Pro TV. Vedeta a vorbit despre pierderea tatălui său, care a murit la începutul lunii aprilie, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

06 mai 2021, 18:44
Viorica de la Clejani a izbucnit în plâns, în direct: „Nu ştiţi ce înseamnă să suferi de cancer”
Viorica de la Clejani şi-a pierdut tatăl la începutul lunii aprilie

Viorica de la Clejani a izbucnit în plâns. ”Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea, pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu. Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. Nu există zi să nu plâng. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu.

Viorica de la Clejani a izbucnit în plâns

Încerc să o încurajez și pe ea și pe frații mei, să treacă peste necazul meu. I-am zis să fie tare, că așa e lumea trecătoare, unul naște, altul moare. Nu ştiţi ce înseamnă să suferi de cancer, am văzut că îți schimbă fizionomia, îţi mănâncă carnea de pe tine, rămâne pielea şi osul. Simt un sentiment de vinovăție pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam

”, a declarat Viorica de la Clejani, la Pro TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Viorica de la Clejani, primul interviu după accidentul Margheritei. „Copiii mei sunt vânaţi!” VIDEO

Averea uriaşă a Clejanilor. Ce tarife percep Viorica şi Ioniţă

Viorica și Ioniță de la Clejani

își selectează clienții mai ales după cât sunt de generoși financiar, iar sumele pe care cei doi le solicită nu sunt deloc neglijabile. Chiar dacă evenimentele și concertele s-au împuținat dramatic în ultima perioadă, din cauza pandemiei, iar acum sunt posibile doar în anumite condiții, artiștii de succes au strâns sume importante care ar putea să le asigure ceva vreme un trai mai mult decât decent.

Cei doi dețin o asociație, prin care au semnat mai multe contracte pentru evenimentele la care au participat. Astfel, conform tolo.ro, soții au încasat de la Primăria Sectorul 5 doar pentru un singur concert aproape 21.500 de euro. În conturile asociației „Dragostea de la Clejani” au intrat banii pe care în mod normal îi produceau într-un an întreg. Potrivit aceleiași surse, asociația nu are angajați, și are drept obiectiv „interpretarea și creația artistică”.

Formația de lăutari a încasat pentru același concert încă 11.500 de euro, sumă care apare pe o altă firmă a lui Ioniță de la Clejani, „Moftify”.