Fulgy, de la Obregia direct la volan cu permisul de conducere suspendat

Fulgy s-a urcat la volan la scurt timp după ce a fost externat de la Spitalul Obregia, cu toate că are permisul de conducere suspendat.

30 iun. 2021, 09:23

Fulgy s-a urcat la volan la scurt timp după ce a fost externat de la clinica de dezintoxicare, cu toate că are permisul de conducere suspendat. Fiul Clejanilor a fost surprins pe Bulevardul Decebal din Capitală alături de tatăl său. Cei doi au ajuns la una dintre cafenelele din zonă cu mașină condusă de Ioniță, apoi fiul Clejanilor a vrut să parcheze bolidul și a fost nevoit să conducă 2o de metri, deși are permisul suspendat.

În noaptea de 29 spre 30 mai, Fulgy a fost arestat de polițiștii de la Rutieră în București. Tânărul a fost testat pentru consum de substanțe interzise de către agenții care l-au tras pe dreapta, iar autoritățile ar fi descoperit că artistul a consumat cannabis. Avea să fie condus la INML, pentru recoltarea probelor biologice, relatează în exclusivitate Cancan, unde pot fi văzute mai multe poze cu întâmplările prin care a trecut vedeta.

Fulgy a fost externat de la Obregia: „Am început”

Primele imagini cu Fulgy

. Fiul Clejanilor s-a filmat în mașina părinților, ceea ce indică faptul că ar fi plecat de acasă. „Fraților, am început și în mașină să am alarmă!‘, a fost mesajul scurt transmis de Fulgy pe Instagram.

Viorica nu a dorit ca Fulgy să fie uitat pe reţelele de socializare, aşa că aceasta i-a luat locul şi a început să posteze din ce în ce mai des. Cântăreaţa a anunţat pe TikTok că fiul ei se va întoarce în cel mai scurt timp acasă. Viorica de la Clejani a dorit să-i facă lui Fulgy o întâmpinare așa cum se cuvinte, așa că i-a făcut curățenie în apartamentul în care el locuiește.

Artista a filmat tot apartamentul de peste 150.000 de euro în care locuiește fiul ei, iar fanii lui au acum motiv de bucurie: Fulgy se întoarce în lumina reflectoarelor. Artista a curățat orice colțișor al casei, pentru a se asigura că Fulgy se va simți din nou bine în căminul său și că nu îi lipsește absolut nimic, făcându-i o primire așa cum se cuvine.