Fulgy e îndrăgostit lulea! Fiul Clejanilor a pus ochii pe o tânără celebră și are de gând să se căsătorească cu ea: „Direct nuntă!”

Fulgy s-a îndrăgostit de Roberta de la Casa Iubirii și deja și-a imaginat cum va merge în fața altarului cu ea la braț. Fiul Clejanilor i-a făcut o declarație de dragoste spectaculoasă tinerei, într-un live pe Tik Tok.

15 apr. 2024, 17:17
Fulgy e îndrăgostit lulea! Fiul Clejanilor a pus ochii pe o tânără celebră și are de gând să se căsătorească cu ea: „Direct nuntă!”
Fulgy s-a îndrăgostit de Roberta de la Casa Iubirii

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clajani a revenit în mediul online, după ce o perioadă de timp a stat de parte de rețelele sociale. Tânărul i-a surprins pe toți cu schmbarea lui, dar și cu declarațiile pe care i le-a făcut Robertei, una dintre concurentele de la Casa Iubiriii.

Tânăra nu a intrat de mult în competiia de la Kanal D, dar este deja una dintre cele mai controversate concurente din emisiune. Chiar dacă este susținută de mulți, ea este și foarte cucerită, dar se pare că pe Fulgy la cucerit încă de la prima conversație.

Citește și: Theo Rose, mai sinceră ca oricând. La ce vârstă și-a pierdut virginitatea. „Așa am fost eu crescută”

Cei doi au făcut împreună un live pe Tik Tok, acolo unde Fulgy a fost de-a dreptul impresionat de frumusețea Robertei. În văzul a sute de persoane, fiul Clejanilor nu s-a abținut deloc și i-a spus blondinei ce simte pentru ea, spunându-i că își dorește să ajungă cu ea în fața altarului.

„Când termini cu emisiunea, dă-mi un mesaj. Eu nu stau la discuții. Te văd într-o rochie verde smarald, un colier la gât, cercei, coc și direct nuntă! Să-ți iau casă, să facem casă frumoasă, să nu-ți lipsească nimic. Sunt băiat serios și muncitor. (…) Ești frumușică, mă! Să-mi dai follow pe Instagram.(…) Îmi place dulceața ei, nu e vorba de aparențe. Frumusețea se duce la un moment dat”, i-a spus Fulgy Robertei, în timpul live-ului de pe TikTok.

Fulgy a decis să părăsească țara

În ultimii ani, Fulgy a avut mai multe probleme din cauza viciilor pe care le avea. După o lungă perioadă în care nu a mai avut nicio apariție publică, fiul Clejanilor a apărut din nou în fața fanilor și a dezvăluit că și-a schimbat radical viața.

Citește și: Livia, fosta soţie a lui Cătălin Bordea, mesaj eliberator după divorţ. Şi-a asumat relaţia cu Spike: „Plătim pentru orice”

Tânărul și-a lăsat în spate trecutul, dar și cariera, și a plecat în Dubai. În prezent, este studente la o universitate de muzică și media și își dorește să își croiască propriul drum în industria artistică.

„Având în vedere sutele și miile de întrebări legate de viața mea profesională și viața mea personală, mă simt dator să vă fac acest videoclip și să vă răspund la următoarele întrebări.

Unde sunt? M-am mutat în Dubai. Pentru următorii 3 ani studiez aci, la cea mai mare universitate de muzică și media, sunt bursier, iar pentru mine acest pas este prima ușă către drumul meu profesional.

Nu mai locuiesc în România, nu mai cânt alături de familia mea și vă rog frumos să dați share, să apreciați acest videoclip, ca să ajungă la urechile tuturor oamenilor care sunt curioși, iar eu să nu mai fiu stresat cu aceleași întrebări, să dau aceleași răspunsuri. Vă mulțumesc frumos, sănătate mult la toată lumea și ce să vă spun? Dumnezeu cu voi”, a fost mesajul pe care Fulgy l-a transmis în mediul online.