Fulgy face furori. Fiul Clejanilor surprins de două femei în dormitor. În ce ipostaze au fost filmaţi cei trei

Fulgy epatează din nou. De data această de două femei focoase, în dormitor. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a postat un nou clip însoțit de două domnișoare.

09 iul. 2021, 19:58
Fulgy face furori. Fiul Clejanilor surprins de două femei în dormitor. În ce ipostaze au fost  filmaţi cei trei

Fulgy face furori. Fulgy s-a filmat petrecând alături de tinere și le-a urmăritorilor săi ce face împreună cu acestea, într-un cadru destul de intim.

Fulgy face furori. Fiul Clejanilor surprins de două femei în dormitor. În ce ipostaze au fost filmaţi cei trei

În videoclipul postat de Fulgy, se poate vedea cum el și invitatele lui se distrează pe cinste, atmosfera din cameră fiind chiar una de petrecere. Pe ritmuri ale unor melodii cunoscute, una dintre fete îi dansează lasciv fiului Clejanilor, unduindu-și corpul în fața camerei.

Vizibil încântat de prezența și de dansul tinerei, Fulgy chiar încearcă la un moment dat să o sărute pe fată, însă reușește să îi dea doar un pupic pe obraz, fiindcă adolescenta se trage imediat din brațele lui: „Vino-ncoa, vino-ncoa, că daca nu mă supăr pe maică-ta, vino-ncoa, că merge story-ul”, i se adresează artistul acesteia.

Fulgy s-a apucat de sport. Fiul Clejanilor şi-a reluat activităţile după o perioadă destul de lungă în care a fost internat în diferite centre de recuperare. În ultima vreme, tânărul a ţinut primele pagini ale ziarelor, fiind implicat în mai multe scandaluri.

Băiatul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani anunţa în urmă cu câteva zile că adoptă un stil de viaţă sănătos, iar acum s-a apucat de treabă. A fost filmat în sala de forţă. în timp ce făcea câteva exerciţii, îndrumat de instructorul său. Fiul Clejanilor se simte foarte bine că s-a reapucat de sport şi vrea să continue în acelaşi ritm, pentru că, spune el, şi-a dat seama că mişcarea este extrem de importantă pentru a avea o viaţă sănătoasă.

„Îndemn pe absolut toată lumea să facă sport, pentru că te scoate din depresie, anxietate sau orice problemă ai. Sportul este leac pentru orice problemă. Înainte nu înţelegeam ce înseamnă sportul, dar, parcurgând paşii ăştia frumoşi, mi-am dat seama că pentru o viaţă sănătoasă, sportul este strict necesar.

Antrenorul mi-a zis să mănânc de mai multe ori pe zi, câte puţin din toate„, a declarat Fulgy la Antena Stars.

Citeşte şi: Noi imagini șocante cu Fulgy și scandalul pe care l-a declanșat în familie. Viorica de la Clejani își pierde cumpătul și îl rănește până îi dă sângele. „Uitați ce-mi face mama mea” VIDEO