Scandal acasă la Clejani. Fulgy a ameninţat jurnaliştii: „Plecaţi de pe strada mea, chem şmecherii. Te lovesc, vine Mircea Nebunu”

Scandal acasă la Clejani. Fulgy a ameninţat jurnaliştii, după ce ieri dimineaţă, în jurul orei 2, şi-ar fi lovit tatăl. Artistul a sunat la 112 să reclame faptul că fiul său l-a agresat, însă, în cele din urmă, nu a dorit să facă plângere.

05 iul. 2021, 13:15
Scandal acasă la Clejani. Fulgy a ameninţat jurnaliştii: „Plecaţi de pe strada mea, chem şmecherii. Te lovesc, vine Mircea Nebunu”
Fulgy a ameninţat jurnaliştii

Scandal acasă la Clejani. În urma incidentului avut loc azi-noapte, mai mulţi jurnalişti au mers acasă la Viorica şi Ioniţă de la Clejani pentru a încerca să vorbească cu ei despre ce s-a întâmplat. Dacă artistul nu a dorit să comenteze nimic, fiul său i-a ameninţat pe jurnalişti de mai multe ori.

Citeşte şi: Fulgy, atac furibund la adresa părinţilor lui: „Nişte lăutari: o femeie care cântă cu vocea, unul cu acordeonul. Lăsați-i naibii să cânte acolo”

Ioniţă de la Clejani: Nu avem nimic de declarat. Va multumesc! Va pup! Sunt problemele noastre personale pe care incercam sa le rezolvam. Nu sunt de interes national. Va rog sa ne lasati sa ne rezolvam problemele. Va multumesc!

Scandal acasă la Clejani

Fulgy: Plecati de pe strada mea. Daca nu, chem smecherii. Plecaţi de aici că dau în voi.

Jurnalişti: Dai în noi? Ne ameninţi?

Fulgy: Nu, glumesc. Va sun eu. Va anunt eu cand sunt gata. Vin eu la voi.

Jurnalişti: Ţi-ai lovit tatăl?

Fulgy:  Te lovesc eu pe tine. De ce vorbeşti aşa? Eşti frumoasă! Mamă, taci puţin! Lasaţi-ne în pace că vă rezolv eu pe toţi. Vin eu la emisiune, plecaţi de pe stradă că vine Mircea Nebunu.

Jurnalişti: Ne ameninţi?

Fulgy:  Nu, da vine Mircea Nebunu.

Tânărul a început să îl filmeze pe Ioniţă de la Clejani, iar acesta nu voia să fie filmat. La un moment dat, Fulgy cere ajutor organelor de poliţie pentru că este bruscat de tatăl său, pentru că nu vrea să se interneze din nou în spital.

Omul ăsta vrea să mă pastileze, nu îi fac nimic. Vreau permisul înapoi doar. Tatăl meu îmi spune dacă nu mă internez… Ajutor, poliţia, salvaţi-mă, pentru că stau cu un psihopat şi o psihopată. Mă bruschează tata, sunt cu băieţi care nu reacţionează. Mi-a luat telefonul…”, a spus Fulgy pe reţelele de socializare.


loading...